TË FUNDIT
Orban: Plani i Ukrainës për anëtarësim në BE është deklaratë lufte kundër Hungarisë Zgjidhet qeveria e re në Kosovë, Albin Kurti kryeministër Ndërron jetën aktori i njohur i “Dawson’s Creek” Romanca që tronditi Gjermaninë, miliarderi 70-vjeçar shkoi në Davos me vajzën 27-vjeçare të kryeministrit Albin Kurti prezanton kabinetin e ri qeveritar Gjyqi ndaj ish-krerëve të UÇK, reagon Kurti: Po deformohet realiteti historik
Orban: Plani i Ukrainës për anëtarësim në BE është deklaratë lufte kundër Hungarisë Zgjidhet qeveria e re në Kosovë, Albin Kurti kryeministër Ndërron jetën aktori i njohur i “Dawson’s Creek” Romanca që tronditi Gjermaninë, miliarderi 70-vjeçar shkoi në Davos me vajzën 27-vjeçare të kryeministrit Albin Kurti prezanton kabinetin e ri qeveritar Gjyqi ndaj ish-krerëve të UÇK, reagon Kurti: Po deformohet realiteti historik
8° Tiranë, Shi i rrëmbyeshëm

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Protesta kombëtare Belinda Balluku Donald Trump Sali Berisha Milano-Cortina 2026
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Protesta kombëtare Belinda Balluku Donald Trump Sali Berisha Milano-Cortina 2026

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Burgu i shkodres

Ndërron jetë i riu rumun në burgun e Shkodrës, nisin hetimet
Kronikë

Ndërron jetë i riu rumun në burgun e Shkodrës, nisin hetimet

Një i paraburgosur rumun ka humbur jetën mëngjesin e sotëm në burgun e Shkodrës. 21 vjeçari u dërgua në spital, por nuk mundi të mbijetonte.

15:00 17 ditë më parë25.01.2026.

Autori
Të fundit
Orban: Plani i Ukrainës për anëtarësim në BE është deklaratë lufte kundër Hungarisë
Europa

Orban: Plani i Ukrainës për anëtarësim në BE është deklaratë lufte kundër Hungarisë

Kryeministri i Hungarisë, i cili mban lidhje të ngushta me Moskën, ka kundërshtuar vazhdimisht anëtarësimin e Ukrainës në BE.

22:55 4 h më parë11.02.2026.

Autori
Zgjidhet qeveria e re në Kosovë, Albin Kurti kryeministër
Kosovë

Albin Kurti është zgjedhur kryeministri i ri i Kosovës. Kuvendi i konstituuar votoi me 66 vota pro dhe 49 kundër, kabinetin e ri qeveritar. Ndërkohë më herët në krye të Kuvendit u zgjodh Albulena Haxhiu.

22:32 4 h më parë11.02.2026.

Autori
Ndërron jetën aktori i njohur i “Dawson’s Creek”
SHOWBIZ

Aktori amerikan James Van Der Beek, i njohur për rolin e tij në “Dawson’s Creek”, ka ndërruar jetë në moshën 48-vjeçare pas një beteje me kancerin.

22:27 4 h më parë11.02.2026.

Autori
Romanca që tronditi Gjermaninë, miliarderi 70-vjeçar shkoi në Davos me vajzën 27-vjeçare të kryeministrit
SHOWBIZ

Romanca që tronditi Gjermaninë, miliarderi 70-vjeçar shkoi në Davos me vajzën 27-vjeçare të kryeministrit

Eric Schmidt është një ish-drejtor ekzekutiv i Google me një pasuri neto prej mbi 54 miliardë dollar, ndërsa Gloria-Sophie Burkhard është vajza e kryeministrit bavarez, Markus Söder.

22:15 5 h më parë11.02.2026.

Autori
Albin Kurti prezanton kabinetin e ri qeveritar
Kosovë

Lideri i Vetëvendosjes duket se nuk ka zgjedhur të bëjë ndryshime rrënjësore në kabinet, pasi pothuajse të gjithë emrat janë ata që i kishte propozuar edhe në vjeshtën e vitit 2025.

21:53 5 h më parë11.02.2026.

Autori
Më të lexuarat
“Ti tregojmë vendin organizatës kriminale”, Meta thirrje nga burgu: Dilni të gjithë para Kryeministrisë
Politikë

“Ti tregojmë vendin organizatës kriminale”, Meta thirrje nga burgu: Dilni të gjithë para Kryeministrisë

Kreu i PL-së e vendosi theksin edhe te ajo që e cilësoi “garantim i paprekshmërisë”, duke akuzuar kryeministrin Rama se ka kapur në mënyrë antikushtetuese çdo qelizë të drejtësisë së re.

15:53 1 ditë më parë10.02.2026.

Autori
Gjykata e Hagës liron ish-luftëtarin e UÇK, Haxhi Shala dhe Bashkim Smakaj e Fadil Fazliun
Kosovë

Gjykata e Hagës liron ish-luftëtarin e UÇK, Haxhi Shala dhe Bashkim Smakaj e Fadil Fazliun

Ish-luftëtari I UÇK, Haxhi Shala është liruar nga Gjykata Speciale. Lajmi për ardhjen e tij e ka bërë të ditur djali i tij, Flakron Shala. Ai ka ndarë një mesazh në Facebook, duke shkruar: “Mirë se erdhe në atdhe, babë”.

16:04 1 ditë më parë10.02.2026.

Autori
Aksidentohet trajneri i njohur, pak orë më parë ishte prezantuar tek ekipi i ri
Kosovë

Aksidentohet trajneri i njohur, pak orë më parë ishte prezantuar tek ekipi i ri

Trajneri i njohur kosovar Ismet Munishi është përfshirë në një aksident rrugor, pak orë pasi ishte prezantuar në stolin e Lirisë së Prizrenit.

16:11 1 ditë më parë10.02.2026.

Autori
Kosovari kapet në Morinë me makinën e mbushur me municion luftarak
Kronikë

Kosovari kapet në Morinë me makinën e mbushur me municion luftarak

Policia në Morinë ka arrestuar një 39-vjeçar nga Kosova, pasi tentoi të kalonte kufirin me municion luftarak dhe 4 armë të ftohta në automjet.

16:24 1 ditë më parë10.02.2026.

Autori
Vjosa Osmani thërret seancën konstituive të Kuvendit, çfarë pritet?
Kosovë

Vjosa Osmani thërret seancën konstituive të Kuvendit, çfarë pritet?

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka shpallur seancën konstituive të parlamentit të ri, i dalë nga zgjedhjet e parakohshme të 28 dhjetorit.

16:38 1 ditë më parë10.02.2026.

Autori
SHQIPËRI
Reshje intensive në disa qarqe, e enjtja me rritje temperaturash
Aktualitet

Reshje intensive në disa qarqe, e enjtja me rritje temperaturash

Këtë të enjte priten reshje mesatare deri lokalisht intensive në qarkun Vlorë, ndërsa në qarqet Shkodër, Dibër, Lezhë, Durrës, Tiranë dhe Gjirokastër priten reshje mesatare, të shoqëruara me shtrëngata.

07:02 3 h më parë12.02.2026.

Autori
Ndjekje me shpejtësi në Elbasan, goditet grupi i drogës, sekuestrohen 45 kg kanabis dhe armë
Kronikë

Ndjekje me shpejtësi në Elbasan, goditet grupi i drogës, sekuestrohen 45 kg kanabis dhe armë

Policia e Elbasanit ka goditur një rast të trafikimit të lëndëve narkotike duke sekuestruar 45 kg kanabis sativa në një mjet ku udhëtonin 3 persona.

21:07 6 h më parë11.02.2026.

Autori
Bllokohet rruga Korçë–Bilisht, rimorkio e kamionit shkëputet nga era e fortë dhe godet një automjet
Kronikë

Bllokohet rruga Korçë–Bilisht, rimorkio e kamionit shkëputet nga era e fortë dhe godet një automjet

Era e fortë ka bërë që rimorkioja e një kamioni që lëvizte në aksin rrugor Korçë-Bilisht, të shkëputet duke dalë në rrugë dhe duke u përplasur me një tjetër automjet.

20:12 7 h më parë11.02.2026.

Autori
Nga Begaj tek kreu i SPAK dhe GJKKO, zyrtari i lartë amerian lë porositë e Trump në Tiranë
Aktualitet

Nga Begaj tek kreu i SPAK dhe GJKKO, zyrtari i lartë amerian lë porositë e Trump në Tiranë

Zyrtari i lartë amerikan Mark Tervakoski ka zhvilluar sot një vizitë në Tiranë.

16:55 10 h më parë11.02.2026.

Autori
BOTË
Moti i keq në Portugali, shkon në 16 numri i viktimave
Nëpër botë

Moti i keq në Portugali, shkon në 16 numri i viktimave

Numri i viktimave të shkaktuara drejtpërdrejt ose tërthorazi nga moti i keq në Portugali është rritur në gjashtëmbëdhjetë.

08:33 5 h më parë12.02.2026.

Autori
Trump- Netanjahut: Bisedimet bërthamore me Iranin duhet të vazhdojnë
Nëpër botë

Trump- Netanjahut: Bisedimet bërthamore me Iranin duhet të vazhdojnë

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, tha se nuk është rënë dakord për asgjë përfundimtare, por se ai kishte "këmbëngulur" që bisedimet me Iranin të vazhdojnë gjatë një takimi me kryeministrin izraelit Benjamin Netanyahu të mërkurën.

07:34 4 h më parë12.02.2026.

Autori
Europa

Kryeministri i Hungarisë, i cili mban lidhje të ngushta me Moskën, ka kundërshtuar vazhdimisht anëtarësimin e Ukrainës në BE.

22:55 4 h më parë11.02.2026.

Autori
I foli Epstein edhe për vajzat shqiptare, KiE i heq imunitetin ish-sekretarit Thorbjørn Jagland
Europa

I foli Epstein edhe për vajzat shqiptare, KiE i heq imunitetin ish-sekretarit Thorbjørn Jagland

Policia anti-korrupsion në Norvegji ka nisur hetime ndaj Jagland, ish-kryeministër dhe ish-ministër i Jashtëm, nën dyshimet për korrupsion.

19:25 7 h më parë11.02.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Albin Kurti është zgjedhur kryeministri i ri i Kosovës. Kuvendi i konstituuar votoi me 66 vota pro dhe 49 kundër, kabinetin e ri qeveritar. Ndërkohë më herët në krye të Kuvendit u zgjodh Albulena Haxhiu.

22:32 4 h më parë11.02.2026.

Autori
Kosovë

Lideri i Vetëvendosjes duket se nuk ka zgjedhur të bëjë ndryshime rrënjësore në kabinet, pasi pothuajse të gjithë emrat janë ata që i kishte propozuar edhe në vjeshtën e vitit 2025.

21:53 5 h më parë11.02.2026.

Autori
Gjyqi ndaj ish-krerëve të UÇK, reagon Kurti: Po deformohet realiteti historik
Kosovë

Gjyqi ndaj ish-krerëve të UÇK, reagon Kurti: Po deformohet realiteti historik

Albin Kurti ka cilësuar të papranueshme pretencën e prokurorisë speciale në Hagë ndaj ish-liderëve të UÇK. Sipas tij, po tentohet të deformohet realiteti historik.

21:44 5 h më parë11.02.2026.

Autori
Kërcet arma në Mitrovicën e Jugut, ka të plagosur, dy në pranga
Kosovë

Kërcet arma në Mitrovicën e Jugut, ka të plagosur, dy në pranga

Një person ka mbetur i plagosur si pasojë e të shtënave me armë në Mitrovicën e Jugut, teksa në pranga kanë rënë dy të dyshuar.

21:23 6 h më parë11.02.2026.

Autori
SPORT
Partizani fitore me “dorë në zemër” në Elbasan, Kërnaja: Duhet të mbyllej 4 me 0 që në pjesën e parë
Futboll

Partizani fitore me “dorë në zemër” në Elbasan, Kërnaja: Duhet të mbyllej 4 me 0 që në pjesën e parë

Momenti vendimtar erdhi në shtesë, kur Skuka u pengua nga Kasa dhe penalltinë e akorduar nga gjyqtari e ktheu në gol vetë sulmuesi i "Demave të Kuq".

19:32 7 h më parë11.02.2026.

Autori
Mesfushori dardan me ekip të ri, Zvicra destinacioni i radhës
Futboll

Mesfushori dardan me ekip të ri, Zvicra destinacioni i radhës

Valon Berisha është zyrtarisht lojtar i FC Zurich, ku ka firmosur deri në fund të sezonit me opsion rinovimi.

17:24 10 h më parë11.02.2026.

Autori
Çerekfinalja e Kupës, Dinamo mposht lehtë Tiranën, Nuhiu: Do flisnim ndryshe po të kisha Xhixhën
Futboll

Çerekfinalja e Kupës, Dinamo mposht lehtë Tiranën, Nuhiu: Do flisnim ndryshe po të kisha Xhixhën

Sfida e parë, e vlefshme për çerekfinalet e Kupës së Shqipërisë, midis Dinamos dhe Tiranës u mbyll me fitoren e 'Nëndetëses', me rezultatin 2-0.

16:09 11 h më parë11.02.2026.

Autori
Ndryshon orari i derbit, Partizani-Tirana luhet të dielën në 16:30
Futboll

Ndryshon orari i derbit, Partizani-Tirana luhet të dielën në 16:30

Ndeshja në “Arenën Kombëtare” rrezikonte përplasjen me duelin ndërmjet dy kryesuesve të kampionatit, Vllaznia-Elbasani.

14:42 12 h më parë11.02.2026.

Autori
KULTURË
‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh
KULTURË

‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh

Skica përshkruan këmbën e Sibilës libiane, e cila më vonë u pikturua në tavanin e Kapelës Sistine.

22:57 3 ditë më parë08.02.2026.

Autori
Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti
KULTURË

Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti

Projekti ambicioz, i mbështetur nga Ministria e Kulturës do ta shndërrojë Memorialin e Gjergj Fishtës në Lezhë, në një qendër kreative me ndikim ndërkombëtar.

16:05 3 ditë më parë08.02.2026.

Autori
Ish punëtori i fabrikës ndërton një bibliotekë me dy milionë libra
KULTURË

Ish punëtori i fabrikës ndërton një bibliotekë me dy milionë libra

Dy milionë libra, të vendosur në një ndërtesë të gjerë, falas për këdo që mund të marrë hua dhe të lexojë.

15:20 4 ditë më parë07.02.2026.

Autori
Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri
KULTURË

Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri

Një këngëtare e njohur në Nigeri humbi jetën si pasojë e pickimit nga gjarpri. 26-vjeçarja Ifunanya Nwangene u bë e njohur në vitin 2021 pasi mori pjesë dhe fitoi The Voice of Nigeria.

13:11 9 ditë më parë02.02.2026.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

Aktori amerikan James Van Der Beek, i njohur për rolin e tij në “Dawson’s Creek”, ka ndërruar jetë në moshën 48-vjeçare pas një beteje me kancerin.

22:27 4 h më parë11.02.2026.

Autori
SHOWBIZ

Eric Schmidt është një ish-drejtor ekzekutiv i Google me një pasuri neto prej mbi 54 miliardë dollar, ndërsa Gloria-Sophie Burkhard është vajza e kryeministrit bavarez, Markus Söder.

22:15 5 h më parë11.02.2026.

Autori
Britney Spears shet të drejtat për të gjithë katalogun muzikor
SHOWBIZ

Britney Spears shet të drejtat për të gjithë katalogun muzikor

Superylli i popit Britney Spears ka shitur të drejtat për të gjithë katalogun e saj muzikor.

09:40 17 h më parë11.02.2026.

Autori
Bad Bunny nuk do të marrë asnjë kacidhe për shfaqjen në Super Bowl
SHOWBIZ

Bad Bunny nuk do të marrë asnjë kacidhe për shfaqjen në Super Bowl

Nuk ka rëndësi nëse je Rihanna, Kendrick Lamar apo kryesuesi i këtij viti, Bad Bunny. NFL tradicionalisht nuk i paguan këngëtarët që interpretojnë në Super Bowl.

15:44 2 ditë më parë09.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes