TË FUNDIT
“Rama hodhi në kosh kërkesën për arrestimin e Ballukut”, Berisha: Pensionistët mezi blejnë 2kg domate Takim me Këshillin e Diasporës, ministri Hoxha: Fazë e re bashkëpunimi për “Shqipërinë 2030” “Hijet” në Tiranë: Rrëmbyen dhe dhunuan 32-vjeçarin për para, dy të arrestuar dhe një në kërkim 480 kg kokainë nga Kolumbia, SPAK siguron dy “pentito” në dosjen e Frakullës Libani refuzoi ekstradimin, shpallet në kërkim ndërkombëtar babai që vrau vajzën në Tiranë Kriza e naftës nxjerr irlandezët në sheshe, qeveria shpall paketë ndihme mbi 500 milionë euro
“Rama hodhi në kosh kërkesën për arrestimin e Ballukut”, Berisha: Pensionistët mezi blejnë 2kg domate Takim me Këshillin e Diasporës, ministri Hoxha: Fazë e re bashkëpunimi për “Shqipërinë 2030” “Hijet” në Tiranë: Rrëmbyen dhe dhunuan 32-vjeçarin për para, dy të arrestuar dhe një në kërkim 480 kg kokainë nga Kolumbia, SPAK siguron dy “pentito” në dosjen e Frakullës Libani refuzoi ekstradimin, shpallet në kërkim ndërkombëtar babai që vrau vajzën në Tiranë Kriza e naftës nxjerr irlandezët në sheshe, qeveria shpall paketë ndihme mbi 500 milionë euro
22° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Lufta në Lindjen e Mesme Sali Berisha Çmimi i naftës Bordi i Transparencës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Shkrimi i dorës

“Tastiera digjitale varfëron gjuhën dhe trurin”, festohet sot dita botërore e Shkrimit të Dorës
LIFESTYLE

“Tastiera digjitale varfëron gjuhën dhe trurin”, festohet sot dita botërore e Shkrimit të Dorës

Të përdorësh lapsin dhe letrën është një aktivitet me ndikim të drejtpërdrejtë në funksionimin e trurit, të mësuarit dhe zhvillimin e gjuhës.

10:32 80 ditë më parë23.01.2026.

Autori
Të fundit
“Rama hodhi në kosh kërkesën për arrestimin e Ballukut”, Berisha: Pensionistët mezi blejnë 2kg domate
Politikë

“Rama hodhi në kosh kërkesën për arrestimin e Ballukut”, Berisha: Pensionistët mezi blejnë 2kg domate

Sipas kreut të PD-së, situata politike dhe ekonomike në Shqipëri është drejt përkeqësimit dhe se vendi ndodhet në një “udhëkryq gjithnjë e më të rrezikshëm”, për shkak të qeverisjes aktuale.

15:13 14 min më parë13.04.2026.

Autori
Takim me Këshillin e Diasporës, ministri Hoxha: Fazë e re bashkëpunimi për “Shqipërinë 2030”
Aktualitet

Takim me Këshillin e Diasporës, ministri Hoxha: Fazë e re bashkëpunimi për “Shqipërinë 2030”

Synimi është koordinim më i mirë të aktiviteteve dhe hartimi i një agjende vjetore konkrete në funksion të prioriteteve kombëtare.

14:55 32 min më parë13.04.2026.

Autori
“Hijet” në Tiranë: Rrëmbyen dhe dhunuan 32-vjeçarin për para, dy të arrestuar dhe një në kërkim
Kronikë

“Hijet” në Tiranë: Rrëmbyen dhe dhunuan 32-vjeçarin për para, dy të arrestuar dhe një në kërkim

Tre persona dyshohet se më 31 mars 2026 kanë rrëmbyer me forcë një 32-vjeçar, duke e transportuar në një ambient privat në Xhafzotaj.

14:34 53 min më parë13.04.2026.

Autori
480 kg kokainë nga Kolumbia, SPAK siguron dy “pentito” në dosjen e Frakullës
Kronikë

480 kg kokainë nga Kolumbia, SPAK siguron dy “pentito” në dosjen e Frakullës

Sipas burimeve hetimore, dy bashkëpunëtorët kanë rrëfyer episode të reja mbi funksionimin e grupit dhe rolet e anëtarëve në trafikun ndërkombëtar të kokainës. Deri më tani, në kuadër të tre procedimeve penale, janë identifikuar të paktën 15 persona të dyshuar si pjesë e këtij rrjeti.

14:17 1 h më parë13.04.2026.

Autori
Libani refuzoi ekstradimin, shpallet në kërkim ndërkombëtar babai që vrau vajzën në Tiranë
Kronikë

Libani refuzoi ekstradimin, shpallet në kërkim ndërkombëtar babai që vrau vajzën në Tiranë

Ngjarja e rëndë ndodhi në shkurt të vitit 2025 në kryeqytet, sipas autoriteteve shqiptare, Alwan akuzohet për vrasjen e vajzës në rrethana të rënda.

14:00 1 h më parë13.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Horror në Francë, fëmija 9-vjeçar i mbyllur në furgon prej dy vitesh nga i ati
Nëpër botë

Horror në Francë, fëmija 9-vjeçar i mbyllur në furgon prej dy vitesh nga i ati

Një djalë 9-vjeçar u shpëtua këtë javë pasi jetonte i mbyllur në furgonin e shërbimeve të babait të tij në Francën lindore që nga viti 2024, sipas prokurorit lokal. Fëmija është shtruar në spital dhe babai i tij është ndaluar.

15:31 1 ditë më parë11.04.2026.

Autori
Tjetër hap fals për Arsenal, titulli kampion në rrezik serioz
Futboll

Tjetër hap fals për Arsenal, titulli kampion në rrezik serioz

Kjo disfatë i jep mundësinë Manchester City të afrohet në krye të renditjes, ndërsa rrit presionin mbi londinezët në fazën vendimtare të sezonit.

16:08 1 ditë më parë11.04.2026.

Autori
Probleme me higjienën, bllokohen 110 tonë fruta-perime në një subjekt në Shkodër
Aktualitet

Probleme me higjienën, bllokohen 110 tonë fruta-perime në një subjekt në Shkodër

AKU ka bllokuar 110 tonë fruta dhe perime në një subjekt në Shkodër për shkak të higjienës së ulët në ambientet e tij.

16:23 1 ditë më parë11.04.2026.

Autori
Vrau fqinjin në Nikël, arrestohet autori i krimit
Kronikë

Vrau fqinjin në Nikël, arrestohet autori i krimit

Është vënë në pranga shtetasi Eduard Afmataj, i cili një ditë më parë vrau fqinjin e tij Artur Çangu.

16:39 1 ditë më parë11.04.2026.

Autori
Mbyllet faza e parë e bisedimeve mes SHBA dhe Iranit, arrihet dakordësia e parë
Lindja e Mesme

Mbyllet faza e parë e bisedimeve mes SHBA dhe Iranit, arrihet dakordësia e parë

Fillimisht kontaktet mes palëve janë zhvilluar në mënyrë indirekte përmes ndërmjetësve, por më pas janë shndërruar në bisedime të drejtpërdrejta trepalëshe.

19:41 1 ditë më parë11.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
I vendosën 2 milionë euro gjobë, “pazari” u ul në 500 mijë euro: Dinamika dhe emrat e personave që rrëmbyen biznesmenin
Kronikë

I vendosën 2 milionë euro gjobë, “pazari” u ul në 500 mijë euro: Dinamika dhe emrat e personave që rrëmbyen biznesmenin

Pasi e mbajtën peng dhe e dhunuan, autorët e liruan në mëngjes me kushtin që të siguronte shumën e kërkuar. Ndërtuesi i denoncoi menjëherë në polici.

15:32 4 min më parë13.04.2026.

Autori
Politikë

Sipas kreut të PD-së, situata politike dhe ekonomike në Shqipëri është drejt përkeqësimit dhe se vendi ndodhet në një “udhëkryq gjithnjë e më të rrezikshëm”, për shkak të qeverisjes aktuale.

15:13 14 min më parë13.04.2026.

Autori
Aktualitet

Synimi është koordinim më i mirë të aktiviteteve dhe hartimi i një agjende vjetore konkrete në funksion të prioriteteve kombëtare.

14:55 32 min më parë13.04.2026.

Autori
Kronikë

Tre persona dyshohet se më 31 mars 2026 kanë rrëmbyer me forcë një 32-vjeçar, duke e transportuar në një ambient privat në Xhafzotaj.

14:34 53 min më parë13.04.2026.

Autori
BOTË
Duam 1 miliard dollarë dhe femrën më të bukur, Uganda i bën presion Turqisë
Nëpër botë

Duam 1 miliard dollarë dhe femrën më të bukur, Uganda i bën presion Turqisë

Në një seri postimesh në X, Kainerugaba akuzoi Turqinë se po përfiton nga projektet e biznesit dhe infrastrukturës në Somali, duke përfshirë portet dhe aeroportet në kryeqytetin, Mogadishu. Ai pretendoi se ndërsa Turqia po nxirrte fitime, ishte Uganda që kishte mbajtur përgjegjësi sigurie.

16:10 42 min më parë13.04.2026.

Autori
Kriza e naftës nxjerr irlandezët në sheshe, qeveria shpall paketë ndihme mbi 500 milionë euro
Europa

Kriza e naftës nxjerr irlandezët në sheshe, qeveria shpall paketë ndihme mbi 500 milionë euro

Kryeministri irlandez Micheál Martin tha të dielën se qeveria po zgjeron masat e përkohshme për të ulur akcizën për benzinën dhe naftën.

13:41 1 h më parë13.04.2026.

Autori
Pas përplasjes me Papën, Trump e shfaq veten si “Mesia”
Amerika

Pas përplasjes me Papën, Trump e shfaq veten si “Mesia”

Me dritë hyjnore dhe duke kuruar një person të sëmurë, foto e krijuar me inteligjencë artificiale shkakton reagime të forta.

12:15 3 h më parë13.04.2026.

Autori
"Është i dobët dhe i tmerrshëm”, Papa Leoni i përgjigjet Trump-it: Nuk kam frikë prej teje!
Europa

"Është i dobët dhe i tmerrshëm”, Papa Leoni i përgjigjet Trump-it: Nuk kam frikë prej teje!

Ati i Shenjtë komentoi fjalët e presidentit amerikan për gazetarët, para nisjes për një tur në Algjeri, duke thënë “nuk kam frikë prej tij”.

11:43 3 h më parë13.04.2026.

Autori
RAJON
Arrestohet lideri i opozitës turke në Ankara, akuzohet për korrupsion
RAJON

Arrestohet lideri i opozitës turke në Ankara, akuzohet për korrupsion

Sipas prokurorit të Izmirit, të cituar nga mediat turke, hetimi ka të bëjë me "akuza për përvetësim fondesh, mashtrim të rëndë, falsifikim të dokumenteve zyrtare dhe moskryerje të detyrave mbikëqyrëse".

22:08 17 h më parë12.04.2026.

Autori
“12.000 dronë në vit”, Greqia 'mburret' me industrinë ushtarake: Prodhojmë më shumë sesa Irani
RAJON

“12.000 dronë në vit”, Greqia 'mburret' me industrinë ushtarake: Prodhojmë më shumë sesa Irani

Greqia pretendon se ka arritur që përmes industrisë vendase të mbrojtje të tejkalojë edhe Iranin në pordhimin e dronëve luftarakë. Irani, një vend që ka investuar dekada në zhvillimin e programeve të dronëve dhe eksportimin e tyre në zonat e luftës, prodhon diku midis 2,800 dhe 3,500 njësi në vit.

18:40 20 h më parë12.04.2026.

Autori
Zgjedhja e presidentit të Kosovës, Abdixhiku: Nuk ka shanse të vetëpropozohem
Kosovë

Zgjedhja e presidentit të Kosovës, Abdixhiku: Nuk ka shanse të vetëpropozohem

Abdixhiku u shpreh se nuk ka asnjë mundësi që ai të vetëpropozohet për këtë post, duke theksuar se zgjedhja e presidentit duhet të jetë një proces konsensual mes partive politike.

19:48 1 ditë më parë11.04.2026.

Autori
Të moshuarit vdisnin në ambulancë, arrestohet shoferi
RAJON

Të moshuarit vdisnin në ambulancë, arrestohet shoferi

Luca Spada, një 27-vjeçar nga Meldola, është arrestuar si pjesë e hetimit të Prokurorisë së Forlì-t, të udhëhequr nga Prokurori Enrico Cieri, për vdekjen e disa të moshuarve brenda pak muajsh, gjatë ose menjëherë pas transportimit me ambulancë.

12:21 2 ditë më parë11.04.2026.

Autori
SPORT
Goli me “rabona” në Marok, me 99.9% do të fitojë çmimin “Puskas 2026”
Futboll

Goli me “rabona” në Marok, me 99.9% do të fitojë çmimin “Puskas 2026”

Sipas shumë tifozëve dhe analistëve, ky gol është një nga më të bukurit e sezoneve të fundit dhe nëse nuk fiton çmimin e “Golit të Vitit”, atëherë do të ishte një “vjedhje” e vërtetë.

15:53 25 min më parë13.04.2026.

Autori
Tragjedi në Ganë: Sulmohet me armë autobusi i ekipit, humb jetën futbollisti 20-vjeçar
Futboll

Tragjedi në Ganë: Sulmohet me armë autobusi i ekipit, humb jetën futbollisti 20-vjeçar

Sulmuesi i Berekum Chelsea, Dominic Frimpong është qëlluar për vdekje gjatë një grabitjeje, teksa skuadra po kthehej nga një ndeshje e kampionatit kundër Samartex.

13:25 2 h më parë13.04.2026.

Autori
Gjashtë tifozë të Teutës procedohen penalisht pas tensioneve të ndeshjes në Shkodër
Futboll

Gjashtë tifozë të Teutës procedohen penalisht pas tensioneve të ndeshjes në Shkodër

Situata e tensionuar ka vijuar edhe jashtë stadiumit, ku një grup tifozësh të Vllaznisë u afrua pranë daljes së sektorit të tifozëve miq, por ndërhyrja e policisë shmangu përplasjen.

12:51 2 h më parë13.04.2026.

Autori
Vllaznia marshon me hap kampioni, mjafton një gol ndaj Teutës
Futboll

Vllaznia marshon me hap kampioni, mjafton një gol ndaj Teutës

Me këtë fitore, ekipi i drejtuar nga Martini forcon pozitat në krye të renditjes, duke arritur në 59 pikë dhe duke mbajtur një diferencë prej 5 pikësh nga ndjekësja Egnatia.

21:22 18 h më parë12.04.2026.

Autori
KULTURË
Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket
KULTURË

Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket

Kompozimi të kujton fort Mona Lisën e Leonardo da Vinçit, por vepra e Rafaelit dallohet për qartësi dhe qetësi më të madhe. Vështrimi i gruas së re është më pak misterioz dhe më i qëndrueshëm, duke krijuar një ndjenjë kontrolli dhe ekuilibri.

09:28 5 h më parë13.04.2026.

Autori
Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit"  i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë
KULTURË

Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit" i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë

Shtëpia e Bardhë ka zbuluar vizatimet për një hark prej 250 këmbësh (76 metrash) që Donald Trump dëshiron të ndërtojë në kryeqytetin e SHBA-së.

16:01 1 ditë më parë11.04.2026.

Autori
Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar
KULTURË

Ndërron jetë aktori i njohur shqiptar

Kinematografia dhe skena shqiptare kanë humbur një prej figurave të njohura, pasi është ndarë nga jeta në moshën 68-vjeçare aktori Ilir Shkurti.

18:12 7 ditë më parë05.04.2026.

Autori
Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"
KULTURË

Ryan Gosling në vend të parë me filmin "Project Hail Mary"

Ryan Gosling vazhdon të dominojë arkëtimet në Amerikën e Veriut. "Project Hail Mary", ku ai luan rolin e një profesori shkence të thirrur për të shpëtuar botën, konfirmoi renditjen e tij në vendin e parë në fundjavën e dytë me 54.5 milionë dollarë.

19:44 14 ditë më parë29.03.2026.

Autori
SHOWBIZ
Janë 56 dhe 62 vjeç, por Lauren Sanchez do fëmijë me Jeff Bezos
SHOWBIZ

Janë 56 dhe 62 vjeç, por Lauren Sanchez do fëmijë me Jeff Bezos

Sanchez më pas sqaroi se nuk është shtatzënë me fëmijën e pronarit të Amazon.

10:18 5 h më parë13.04.2026.

Autori
“Dhurata e lamtumirës”, Ben Affleck i fal Jennifer Lopez vilën miliona dollarëshe
SHOWBIZ

“Dhurata e lamtumirës”, Ben Affleck i fal Jennifer Lopez vilën miliona dollarëshe

Sipas raportimeve, Affleck e ka transferuar pjesën e tij tek ish-bashkëshortja pa asnjë pagesë, si një lloj “dhurate lamtumire”.

21:24 1 ditë më parë11.04.2026.

Autori
Stefano Gabbana jep dorëheqjen nga drejtimi i Dolce & Gabbana
SHOWBIZ

Stefano Gabbana jep dorëheqjen nga drejtimi i Dolce & Gabbana

"Stefano Gabbana ka dhënë dorëheqjen si kryetar i Dolce & Gabbana, i cili u mor përsipër nga Alfonso Dolce (vëllai i Domenico-s dhe CEO aktual, red.)", dhe po vlerëson të ardhmen e aksioneve të tij prej 40%, duke sjellë një fazë vendimtare për shtëpinë e modës.

17:41 2 ditë më parë10.04.2026.

Autori
Vdes në moshën 68-vjeçare pionieri i hip-hop-it, Afrika Bambaataa
SHOWBIZ

Vdes në moshën 68-vjeçare pionieri i hip-hop-it, Afrika Bambaataa

Afrika Bambaataa, një nga figurat themeluese të kulturës hip-hop, ka vdekur në moshën 68 vjeç, konfirmoi Hip Hop Alliance.

10:05 3 ditë më parë10.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes