TË FUNDIT
Aktori i njohur ndërron jetë në moshën 57-vjeçare Linjë ajrore direkte me Luksemburgun? Ministri Hoxha takon kreun e Luxair "Prostitutë politike", Berisha: Rama fshehu pjesëmarrjen në samiti global në Spanjë Një vit pa Papa Françesku, Papa Leon: Të vazhdojmë trashëgiminë e tij Operacion blic antidrogë në Tiranë, lëshohen 30 urdhër-arreste Aksident me vdekje në Tiranë, humb jetën 39-vjeçari
Aktori i njohur ndërron jetë në moshën 57-vjeçare Linjë ajrore direkte me Luksemburgun? Ministri Hoxha takon kreun e Luxair "Prostitutë politike", Berisha: Rama fshehu pjesëmarrjen në samiti global në Spanjë Një vit pa Papa Françesku, Papa Leon: Të vazhdojmë trashëgiminë e tij Operacion blic antidrogë në Tiranë, lëshohen 30 urdhër-arreste Aksident me vdekje në Tiranë, humb jetën 39-vjeçari
17° Tiranë, Shi i lehtë

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Polonisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Protesta kombëtare Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Bordi i Transparencës
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Protesta kombëtare Lufta në Lindjen e Mesme Çmimi i naftës Bordi i Transparencës

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Newsmax Polska

Christopher Ruddy: Në Newsmax besojmë tek integriteti, liria dhe debati i hapur
Europa

Christopher Ruddy: Në Newsmax besojmë tek integriteti, liria dhe debati i hapur

Një rend botëror moral është i mundur nëse mbrohen liria e shprehjes, sovraniteti kombëtar dhe e drejta për mendime të ndryshme, u shpreh Christopher Ruddy, themelues dhe pronar i rrjetit televiziv dhe portalit amerikan Newsmax, në një intervistë për Newsmax Polska.

10:26 3 h më parë21.04.2026.

Autori
"Lajme të vërteta për njerëz të vërtetë", lançohet zyrtarisht portali Newsmax Polska
RAJON

"Lajme të vërteta për njerëz të vërtetë", lançohet zyrtarisht portali Newsmax Polska

Mesditën e të hënës portali në Poloni newsmaxpolska.pl u lançua zyrtarisht. Qëllimi i portalit është të arrijë çdo qytetar të Polonisë që dëshiron të ndjekë jo vetëm përmbajtjen e lajmeve, por edhe zhvillimet ekonomike, temat rajonale dhe ngjarjet globale.

08:42 4 h më parë21.04.2026.

Autori
Të fundit
Aktori i njohur ndërron jetë në moshën 57-vjeçare
SHOWBIZ

Aktori dhe producenti amerikan Patrick Muldoon, i njohur për rolet e tij në telenovelën e famshme Days of Our Lives dhe filmin Starship Troopers, ka vdekur në moshën 57 vjeç.

13:27 1 min më parë21.04.2026.

Autori
Linjë ajrore direkte me Luksemburgun? Ministri Hoxha takon kreun e Luxair
Aktualitet

Ministri për Europën dhe Punët e Jashtme Ferit Hoxha bëri të ditur se do të ketë së shpejti një linjë ajrore që lidhe Tiranën me Luksemburgun, në kuadër dhe të nisjes së sezonit të ri turistik në Shqipëri.

13:13 14 min më parë21.04.2026.

Autori
"Prostitutë politike", Berisha: Rama fshehu pjesëmarrjen në samiti global në Spanjë
Politikë

"Prostitutë politike", Berisha: Rama fshehu pjesëmarrjen në samiti global në Spanjë

Kreu i demokratëve Sali Berisha në konferencën për shtyp foli për pjesëmarrjen e kryeministrit Edi Rama në samitin në Spanjë, që sipas kreut të PD e fshehur pjesëmarrjen duke e maskuar si takim me homologun Pedro Sanchez.

12:57 30 min më parë21.04.2026.

Autori
Një vit pa Papa Françesku, Papa Leon: Të vazhdojmë trashëgiminë e tij
Nëpër botë

"Le ta vazhdojmë trashëgiminë e tij duke shpallur gjithmonë gëzimin e Ungjillit, duke shpallur mëshirën e Zotit dhe duke promovuar vëllazërinë midis të gjithë burrave dhe grave." Kështu e kujtoi Leo XIV paraardhësin e tij në një postim në X.

12:46 41 min më parë21.04.2026.

Autori
Operacion blic antidrogë në Tiranë, lëshohen 30 urdhër-arreste
Kronikë

Policia e Tiranës ka nisur një operacion të gjerë antidrogë, ku sipas burimeve mësoeht se janë lëshuar me urdhër të prokurorit 30 fletë arresti.

12:32 55 min më parë21.04.2026.

Autori
Më të lexuarat
Rama poston pamje nga vizita në Abu Dhabi, takimi me Sheikun e Emirateve
Aktualitet

Rama poston pamje nga vizita në Abu Dhabi, takimi me Sheikun e Emirateve

Kryeministri Edi Rama ka postuar në rrjetet sociale pamje nga vizita e tij në Abu Dhabi ku është takuar me Presidentin Sheikh Mohammed Bin Zayed.

09:02 4 h më parë21.04.2026.

Autori
200 turistë bllokohen në majë të kodrës, policia përleshje me armë me bandën
Nëpër botë

200 turistë bllokohen në majë të kodrës, policia përleshje me armë me bandën

Rreth 200 persona mbetën të bllokuar në majë të një vendi të njohur turistik në Rio de Janeiro gjatë një operacioni policor në favelën Vidigal të qytetit, sipas mediave lokale.

09:21 4 h më parë21.04.2026.

Autori
Starmer "jep llogari" në parlament: Më fshehën rezultatet e verifikimit të Mandelson
Europa

Starmer "jep llogari" në parlament: Më fshehën rezultatet e verifikimit të Mandelson

Sir Keir Starmer ka akuzuar zyrtarët në Ministrinë e Jashtme se qëllimisht dhe në mënyrë të përsëritur kanë fshehur faktin se Lord Mandelson fillimisht dështoi në verifikimin e sigurisë për rolin e ambasadorit të SHBA-së.

09:30 3 h më parë21.04.2026.

Autori
Lufta në Lindjen e Mesme, Islamabadi në izolim përpara bisedimeve
Lindja e Mesme

Lufta në Lindjen e Mesme, Islamabadi në izolim përpara bisedimeve

Edhe para postimit të Presidentit Trump në rrjetet sociale, Islamabadi kishte filluar të mbyllej. Klientëve në hotelin ku u zhvilluan bisedimet midis delegacioneve amerikane dhe iraniane fundjavën e kaluar iu tha se duhej të largoheshin.

16:16 1 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Papa Leo: Fjalimi i 'tiranëve' nuk ishte drejtuar kundër Trump
Nëpër botë

Papa Leo: Fjalimi i 'tiranëve' nuk ishte drejtuar kundër Trump

Papa Leo thotë se nuk po kërkonte të debatonte me Donald Trump kur kritikoi "tiranët" për shpenzimin e miliarda dollarëve për luftëra në një fjalim më parë këtë javë.

16:43 1 ditë më parë19.04.2026.

Autori
SHQIPËRI
Aktualitet

Ministri për Europën dhe Punët e Jashtme Ferit Hoxha bëri të ditur se do të ketë së shpejti një linjë ajrore që lidhe Tiranën me Luksemburgun, në kuadër dhe të nisjes së sezonit të ri turistik në Shqipëri.

13:13 13 min më parë21.04.2026.

Autori
Politikë

Kreu i demokratëve Sali Berisha në konferencën për shtyp foli për pjesëmarrjen e kryeministrit Edi Rama në samitin në Spanjë, që sipas kreut të PD e fshehur pjesëmarrjen duke e maskuar si takim me homologun Pedro Sanchez.

12:57 29 min më parë21.04.2026.

Autori
Kronikë

Policia e Tiranës ka nisur një operacion të gjerë antidrogë, ku sipas burimeve mësoeht se janë lëshuar me urdhër të prokurorit 30 fletë arresti.

12:32 54 min më parë21.04.2026.

Autori
Aksident me vdekje në Tiranë, humb jetën 39-vjeçari
Kronikë

Aksident me vdekje në Tiranë, humb jetën 39-vjeçari

Një 39-vjeçar ka humbur jetën në mënyrë tragjike pak para mesnatës. Makina me të cilën udhëtonte ka dalë nga rruga në aksin rrugor Tiranë-Durrës, ndërsa mësohet se është plagosur dhe pasagjeri i mjetit i cili ndodhet në kujdesin e mjekëve.

12:21 1 h më parë21.04.2026.

Autori
BOTË
Nëpër botë

"Le ta vazhdojmë trashëgiminë e tij duke shpallur gjithmonë gëzimin e Ungjillit, duke shpallur mëshirën e Zotit dhe duke promovuar vëllazërinë midis të gjithë burrave dhe grave." Kështu e kujtoi Leo XIV paraardhësin e tij në një postim në X.

12:46 40 min më parë21.04.2026.

Autori
Kredi 90 miliardë euro për Ukrainën, ambasadorët e BE-së votojnë të mërkurën
Europa

Kredi 90 miliardë euro për Ukrainën, ambasadorët e BE-së votojnë të mërkurën

Nëse fondi miratohet, Unioni do të nisë një procedurë e shkruar për miratimin përfundimtar të vendimit, i cili deri tani ishte bllokuar nga Hungaria.

12:13 1 h më parë21.04.2026.

Autori
JD Vance pritet të udhëtojë pasdite drejt Islamabadit, Khamenei jep “dritën jeshile” për bisedime
Lindja e Mesme

JD Vance pritet të udhëtojë pasdite drejt Islamabadit, Khamenei jep “dritën jeshile” për bisedime

Arritja e një marrëveshjeje brenda një afati kaq të shkurtër konsiderohet e vështirë, por presidenti Donald Trump mund të pranojë edhe shtyrjen e armëpushimit, nëse në negociata ka sinjale progresi.

12:01 1 h më parë21.04.2026.

Autori
Anija cisternë e Teheranit çan bllokadën amerikane në Hormuz, Irani kërcënon nëse shkelet armëpushimi
Lindja e Mesme

Anija cisternë e Teheranit çan bllokadën amerikane në Hormuz, Irani kërcënon nëse shkelet armëpushimi

Komandanti i Komandës Khatamolanbia, Ali Abdollahi ka deklaruar se forcat e armatosura iraniane janë të gatshme të reagojnë ndaj çdo shkeljeje të angazhimeve nga ana e SHBA-ve.

11:37 1 h më parë21.04.2026.

Autori
RAJON
Horror në Itali, gjendet pas një muaji trupi i 20-vjeçarit, shoku rrëfen vrasjen
RAJON

Horror në Itali, gjendet pas një muaji trupi i 20-vjeçarit, shoku rrëfen vrasjen

Vincenzo Iannitti, 20-vjeçari nga Caserta i cili u zhduk më shumë se një muaj më parë, është gjetur i vdekur. Trupi i tij u gjet në një dhomë bodrumi të një shtëpie në rinovim në San Castresetë Italisë.

11:22 2 h më parë21.04.2026.

Autori
“Lidhjen me SHBA do ta ruajmë përherë”, Vjosa Osmani publikon letrën e presidentit Trump
Kosovë

“Lidhjen me SHBA do ta ruajmë përherë”, Vjosa Osmani publikon letrën e presidentit Trump

Ashtu siç është theksuar edhe në letër nga vetë presidenti amerikan, Kosova pret vijimin e bashkëpunimit mes dy vendeve edhe në vitet në vijim.

11:01 2 h më parë21.04.2026.

Autori
RAJON

Mesditën e të hënës portali në Poloni newsmaxpolska.pl u lançua zyrtarisht. Qëllimi i portalit është të arrijë çdo qytetar të Polonisë që dëshiron të ndjekë jo vetëm përmbajtjen e lajmeve, por edhe zhvillimet ekonomike, temat rajonale dhe ngjarjet globale.

08:42 4 h më parë21.04.2026.

Autori
PDK tërhiqet nga negociatat për presidentin, Kosova drejt zgjedhjeve, Hamza: Ja çfarë na ofroi Kurti
Kosovë

PDK tërhiqet nga negociatat për presidentin, Kosova drejt zgjedhjeve, Hamza: Ja çfarë na ofroi Kurti

PDK deklaroi se nuk do të bëhet më pjesë e negociatave me Albin Kurtin për zgjedhjen e presidentit të ri të vendit. Duket se Kosova po shkon sërish drejt zgjedhjeve.

22:17 15 h më parë20.04.2026.

Autori
SPORT
Europiani i Peshëngritjes, Enkileda Carja shpallet “Ylli në ngritje i Europës 2025”
Shumësportësh

Europiani i Peshëngritjes, Enkileda Carja shpallet “Ylli në ngritje i Europës 2025”

Ky çmim konsiderohet një nga vlerësimet më domethënëse për sportistët e rinj dhe konfirmon talentin, përkushtimin dhe potencialin e saj për të ardhmen.

10:01 3 h më parë21.04.2026.

Autori
Skandal prostitucioni në Serie A, nën hetim edhe futbollistë të njohur
Futboll

Skandal prostitucioni në Serie A, nën hetim edhe futbollistë të njohur

Prokuroria thotë se vajzat e përfshira ishin shumë të reja, disa prej tyre sapo kishin mbushur 18 vjeç. Ato rekrutoheshin për të marrë pjesë në evente dhe për të ofruar shërbime ndaj klientëve që paguanin shuma të mëdha.

23:01 14 h më parë20.04.2026.

Autori
E pabesueshme në Serie A, sulmuesi përleshet me tifozin pas humbjes ndaj Milanit
Futboll

E pabesueshme në Serie A, sulmuesi përleshet me tifozin pas humbjes ndaj Milanit

Sulmuesi i Hellas Verona, Gift Orban është përfshirë në një incident të rëndë teksa po largohej nga stadiumi Bentegodi.

13:08 1 ditë më parë20.04.2026.

Autori
Piloti humb jetën në pistën e Nürburgring, Verstappen i tronditur: Garat janë të rrezikshme
Formula 1

Piloti humb jetën në pistën e Nürburgring, Verstappen i tronditur: Garat janë të rrezikshme

Aktualisht Botërori i Formula 1 është i pezulluar dhe garat do të rikthehen në Shtetet e Bashkuara në fillim të majit, por kampioni holandez “ushqen” pasionin në disiplina të tjera.

12:21 1 ditë më parë20.04.2026.

Autori
KULTURË
'Armët ishin të zhurmshme, por gjithmonë kishte muzikë'
KULTURË

'Armët ishin të zhurmshme, por gjithmonë kishte muzikë'

Anëtarët e një prej grupeve më me ndikim të Sudanit, Aswat Almadina, janë të shpërndarë në të gjithë botën, duke shpresuar se muzika e tyre do të jetë një frymëzim për paqen në një komb të shkatërruar nga lufta.

22:57 1 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar
KULTURË

Muzeu Historik Kombëtar drejt transformimit, zbulohet fasada e rikonstruktuar

Ministri i Kulturës, Blendi Gonxhja publikoi në rrjetet sociale pamje nga ndërhyrjet e realizuara në fasadën e Muzeut Historik Kombëtar dhe rezultatin përfundimtar. Muzeu Historik Kombëtar u mbyll për publikun më 15 mars 2024 dhe pritet të qëndrojë i mbyllur për katër vite.

10:02 3 ditë më parë18.04.2026.

Autori
Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket
KULTURË

Grua besnike, virgjëreshë apo martire tragjike? Kryevepra e shekullit të 16-të që... nuk është ajo që duket

Kompozimi të kujton fort Mona Lisën e Leonardo da Vinçit, por vepra e Rafaelit dallohet për qartësi dhe qetësi më të madhe. Vështrimi i gruas së re është më pak misterioz dhe më i qëndrueshëm, duke krijuar një ndjenjë kontrolli dhe ekuilibri.

09:28 8 ditë më parë13.04.2026.

Autori
Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit"  i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë
KULTURË

Më e lartë se Kapitoli/ "Harku i trumfit" i Uashingtonit, projekti i Shtëpisë së Bardhë

Shtëpia e Bardhë ka zbuluar vizatimet për një hark prej 250 këmbësh (76 metrash) që Donald Trump dëshiron të ndërtojë në kryeqytetin e SHBA-së.

16:01 9 ditë më parë11.04.2026.

Autori
SHOWBIZ
SHOWBIZ

Aktori dhe producenti amerikan Patrick Muldoon, i njohur për rolet e tij në telenovelën e famshme Days of Our Lives dhe filmin Starship Troopers, ka vdekur në moshën 57 vjeç.

13:27 1 min më parë21.04.2026.

Autori
Shuhet legjenda e “The Osmonds”
SHOWBIZ

Shuhet legjenda e “The Osmonds”

Bota e muzikës është në zi pas ndarjes nga jeta të Alan Osmond, një prej figurave kyçe të grupit të famshëm “The Osmonds”, i cili ka ndërruar jetë në moshën 76-vjeçare.

11:30 1 h më parë21.04.2026.

Autori
“People” shpall gruan më të bukur në botë për 2026-ën
SHOWBIZ

“People” shpall gruan më të bukur në botë për 2026-ën

Aktualisht 43 vjeçe, ajo po përgatitet për një vit të ngjeshur artistik, pasi pritet të marrë pjesë në 5 projekte filmike.

20:59 16 h më parë20.04.2026.

Autori
Nuk ka më kufij, ylli i kinemasë rikthehet në ekran pas vdekjes falë inteligjencës artificiale
SHOWBIZ

Nuk ka më kufij, ylli i kinemasë rikthehet në ekran pas vdekjes falë inteligjencës artificiale

Filmi “As Deep as the Grave” sjell në ekran aktorin e njohur amerikan Val Kilmer, i cili ndërroi jetë në vitin 2025, në moshën 65-vjeçare.

12:02 2 ditë më parë19.04.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes