TË FUNDIT
Dëmtohet tubacioni kryesor, lagje të tëra në Durrës rrezikojnë të mbeten pa ujë Dy të ekstraduarit nga Belgjika, izolohen në burgun e sigurisë së lartë në Peqin Tragjedi në alpet franceze, 3 skiatorë humbin jetën nga orteku Shpërthim fruthi në shkolla e kopshte? Vjen reagimi i Ministrisë së Shëndetësisë Sekuestrohen 459 gr kokainë në Kukës, vihen në pranga 3 persona Zgjidhet presidenti i Republikës Sërpska
Dëmtohet tubacioni kryesor, lagje të tëra në Durrës rrezikojnë të mbeten pa ujë Dy të ekstraduarit nga Belgjika, izolohen në burgun e sigurisë së lartë në Peqin Tragjedi në alpet franceze, 3 skiatorë humbin jetën nga orteku Shpërthim fruthi në shkolla e kopshte? Vjen reagimi i Ministrisë së Shëndetësisë Sekuestrohen 459 gr kokainë në Kukës, vihen në pranga 3 persona Zgjidhet presidenti i Republikës Sërpska
9° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Protesta kombëtare Belinda Balluku Donald Trump Sali Berisha Milano-Cortina 2026
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Protesta kombëtare Belinda Balluku Donald Trump Sali Berisha Milano-Cortina 2026

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

E rreh gruaja

Burri nga Poliçani i kërkon ndihmë policisë: Më dhunon gruaja
Kronikë

Burri nga Poliçani i kërkon ndihmë policisë: Më dhunon gruaja

Policia e Poliçanit ka proceduar penalisht një 26 vjeçare, e cila dyshohet se ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj bashkëshortit.

18:22 2 h më parë13.02.2026.

Autori
Të fundit
Dëmtohet tubacioni kryesor, lagje të tëra në Durrës rrezikojnë të mbeten pa ujë
Aktualitet

Disa lagje në qytetin e Durrësit kanë mbetur pa furnizim me ujë të pijshëm për shkak të një dëmtimi të linjës për shkak të rrëshqitjes së dherave.

21:12 1 min më parë13.02.2026.

Autori
Dy të ekstraduarit nga Belgjika, izolohen në burgun e sigurisë së lartë në Peqin
Kronikë

Dy të ekstraduarit nga Belgjika, izolohen në burgun e sigurisë së lartë në Peqin

Janë izoluar në burgun e Peqinit dy personat e ekstraduar së fundmi nga Belgjika, Sergej Hasanpapaj dhe Mario Çela.

20:53 20 min më parë13.02.2026.

Autori
Tragjedi në alpet franceze, 3 skiatorë humbin jetën nga orteku
Europa

Të paktën 3 skiatorë humbën jetën në alpet franceze si pasojë e një orteku të madh që u shkëput nga maja e malit.

20:35 38 min më parë13.02.2026.

Autori
Shpërthim fruthi në shkolla e kopshte? Vjen reagimi i Ministrisë së Shëndetësisë
Sociale

Shpërthim fruthi në shkolla e kopshte? Vjen reagimi i Ministrisë së Shëndetësisë

Ministria e Shëndetësisë dhe ISHP mohojnë lajmet se një numër i madh rastesh me fruth është regjistruar në shkolla e kopshte të Tiranës.

20:13 1 h më parë13.02.2026.

Autori
Sekuestrohen 459 gr kokainë në Kukës, vihen në pranga 3 persona
Kronikë

Sekuestrohen 459 gr kokainë në Kukës, vihen në pranga 3 persona

Policia e Kukësit ka vënë në pranga 3 persona të cilëve iu sekuestrua një sasi e konsiderueshme lënde narkotike e llojit kokainë.

19:54 1 h më parë13.02.2026.

Autori
Më të lexuarat
"Plumbi i Artë", debati i tensionuar mes Henrik Hoxhajt dhe Erjon Alibej
Kronikë

"Plumbi i Artë", debati i tensionuar mes Henrik Hoxhajt dhe Erjon Alibej

Këtë të enjte u zhvillua dhe seanca e radhës e dosjes "Plumbi i Artë" që u shoqërua me debate të forta mes të pandehurit Henrik Hoxhaj dhe të penduarit të drejtësisë Erjon Alibej.

13:46 1 ditë më parë12.02.2026.

Autori
Zbardhet dinamika e grabitjes së bankës në Tiranë, autori ndërtues: Jam i zhytur në borxhe!
Kronikë

Zbardhet dinamika e grabitjes së bankës në Tiranë, autori ndërtues: Jam i zhytur në borxhe!

Fusha ka hyrë në bankë me një çantë brenda së cilës kishte një armë zjarri të llojit kallashnikov dhe i është drejtuar arkës duke marrë prej aty rreth 20 mijë euro.

13:36 1 ditë më parë12.02.2026.

Autori
“Lufta” SHBA-Kinë për supermagnetin
Europa

“Lufta” SHBA-Kinë për supermagnetin

Neodimi është një nga mineralet më strategjike të kohës moderne, pasi shërben për prodhimin e magnetëve më të fuqishëm në botë, të domosdoshëm për motorët dhe bateritë e makinave elektrike, turbinat e erës, telefonat inteligjentë dhe pajisje të shumta teknologjike.

14:23 1 ditë më parë12.02.2026.

Autori
Gruaja në Kuçovë hipën në shtyllë dhe kërcënon të hidhet: S’më kanë dhënë rrogën prej dy muajsh!
Aktualitet

Gruaja në Kuçovë hipën në shtyllë dhe kërcënon të hidhet: S’më kanë dhënë rrogën prej dy muajsh!

Në pamjet e publikuara nga Lefter Maliqi në rrjetet sociale, shihet gruaja që ngjitet në një prej shtyllave të puseve të naftës në qytetin e Kuçovës dhe kërcënon të hidhet për t’i dhënë fund jetës.

13:58 1 ditë më parë12.02.2026.

Autori
I vuri gjobë zyrtarit të ISHP-së, arrestohet gazetari në Tiranë
Kronikë

I vuri gjobë zyrtarit të ISHP-së, arrestohet gazetari në Tiranë

Gazetari Elio Laze është arrestuar nga policia në Tiranë për gjobëvënie. Sipas autoriteteve pronari i portalit Priza.al i kishte vënë gjobë 20 mijë euro zyrtarit të ISHP-së, Klaus Shaqiri.

14:35 1 ditë më parë12.02.2026.

Autori
SHQIPËRI
“Kina nuk penetron me tanke” Mediu: Ka në dorë gjithë sistemet e survejimit në infrastrukturën shqiptare
Politikë

“Kina nuk penetron me tanke” Mediu: Ka në dorë gjithë sistemet e survejimit në infrastrukturën shqiptare

Ish ministri Mediu i ftuar në “(Për)shtjellim” në Newsmax Balkans Albania theksoi nevojën për krijimin e strukture të përhershme të analizave të sigurisë për të mbrojtur interesat kombëtare.

22:38 1 h më parë13.02.2026.

Autori
Mediu rrëzon shifrat e Ramës: 2 përqindëshin e NATO-s e kaluam që në 2008-n
Politikë

Mediu rrëzon shifrat e Ramës: 2 përqindëshin e NATO-s e kaluam që në 2008-n

Fatmir Mediu, kryetar i Partisë Republikane, i ftuar në “(Për)shtjellim” në Newsmax Balkans Albania, ka hedhur poshtë deklaratat e kryeministrit Edi Rama se Shqipëria ka arritur vetëm së fundmi objektivin e NATO-s për shpenzimet në mbrojtje.

22:19 1 h më parë13.02.2026.

Autori
Aktualitet

Disa lagje në qytetin e Durrësit kanë mbetur pa furnizim me ujë të pijshëm për shkak të një dëmtimi të linjës për shkak të rrëshqitjes së dherave.

21:12 1 min më parë13.02.2026.

Autori
Kronikë

Janë izoluar në burgun e Peqinit dy personat e ekstraduar së fundmi nga Belgjika, Sergej Hasanpapaj dhe Mario Çela.

20:53 20 min më parë13.02.2026.

Autori
BOTË
Portugalia, vendi i radhës që ndalon rrjetet sociale për fëmijët
Europa

Portugalia, vendi i radhës që ndalon rrjetet sociale për fëmijët

Portugalia është vendi i radhës që do të kufizojë përdorimin e rrjeteve sociale për adoleshentët, teksa kërcënon me gjoba kompanitë e teknologjisë.

21:48 34 min më parë13.02.2026.

Autori
Bebja 8-muajshe rezulton pozitive me kokainë, arrestohet nëna
Europa

Bebja 8-muajshe rezulton pozitive me kokainë, arrestohet nëna

Një nënë britanike dhe partneri i saj spanjoll u ndaluan pasi foshnja e tyre rezultoi pozitive me kokainë gjatë një testi të kryer për një kontroll rutinë.

21:31 17 min më parë13.02.2026.

Autori
Europa

Të paktën 3 skiatorë humbën jetën në alpet franceze si pasojë e një orteku të madh që u shkëput nga maja e malit.

20:35 38 min më parë13.02.2026.

Autori
Zjarr në periferi të Budapestit, viktima dhe të plagosur në ndërtesën dykatëshe
Europa

Zjarr në periferi të Budapestit, viktima dhe të plagosur në ndërtesën dykatëshe

Të paktën 3 viktima dhe 22 të lënduar është bilanci i shkaktuar nga zjarri në një ndërtesë ku strehoheshin punëtore në Budapest.

19:18 1 h më parë13.02.2026.

Autori
RAJON
Aleanca Shqipëri-Kroaci-Kosovë, Vuçiç: Do rrisim shpenzimet në mbrojtje
RAJON

Aleanca Shqipëri-Kroaci-Kosovë, Vuçiç: Do rrisim shpenzimet në mbrojtje

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç shprehu shqetësim për bashkëpunimin ushtarak mes Kroacisë, Kosovës dhe Shqipërisë dhe paralajmëroi rritje të investimeve ushtarake në vend.

22:05 51 min më parë13.02.2026.

Autori
Zgjidhet presidenti i Republikës Sërpska
RAJON

Zgjidhet presidenti i Republikës Sërpska

Sinisha Karan nga SNSD është zgjedhur president i Republikës Sërpska në zgjedhjet e parakohshme të mbajtura më 8 shkurt, pas heqjes së mandatit të Millorad Dodikut.

19:39 1 h më parë13.02.2026.

Autori
Rezolutë në mbështetje të ish-krerëve të UÇK, Kuvendi i Kosovës e miraton me 90 vota
Kosovë

Rezolutë në mbështetje të ish-krerëve të UÇK, Kuvendi i Kosovës e miraton me 90 vota

Kuvendi i Kosovë ka miratuar një rezolutë në mbështetje të ish-liderëve të UÇK që ndodhen në Hagë për të cilët prokuroria ka kërkuar nga 45 vite burg.

21:38 23 h më parë12.02.2026.

Autori
Osmani anulon pjesëmarrjen në Konferencën e Sigurisë në Mynih
Kosovë

Osmani anulon pjesëmarrjen në Konferencën e Sigurisë në Mynih

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka anuluar pjesëmarrjen e saj në Konferencën e Sigurisë në Mynih.

20:34 1 ditë më parë12.02.2026.

Autori
SPORT
LeBron James vendos rekord në moshën 41-vjeçare, Lakers shkatërrojnë Mavericks
Basketboll

LeBron James vendos rekord në moshën 41-vjeçare, Lakers shkatërrojnë Mavericks

Realizoi triple-double me 28 pikë, 10 topa të rikuperuar në tabelë dhe 12 asiste, duke thyer primatin e vitit 2003 të Karl Malone.

15:41 5 h më parë13.02.2026.

Autori
Nations League: Sfida e parë më 26 shtator, Kombëtarja e nis dhe e mbyll kundër Bjellorusisë
Kombëtarja

Nations League: Sfida e parë më 26 shtator, Kombëtarja e nis dhe e mbyll kundër Bjellorusisë

Zbardhet kalendari i edicionit të ri, sfidat me Finlandën do të luhen më 3 tetor në trasfertë dhe më 12 nëntor në Tiranë.

12:10 9 h më parë13.02.2026.

Autori
Mbarojnë prezervativët falas në Fshatin Olimpik, stoku me 10 mijë njësi shteroi brenda tre ditëve
Shumësportësh

Mbarojnë prezervativët falas në Fshatin Olimpik, stoku me 10 mijë njësi shteroi brenda tre ditëve

Tradita e ofrimit të kontraceptivëve në Fshatin Olimpik daton prej vitit 1988 dhe është ndërprerë vetëm një herë, gjatë Lojërave në “Tokio 2020” për shkak të pandemisë.

10:46 10 h më parë13.02.2026.

Autori
Arsenal ngec me Brentford, rihapet gara për titullin në Premier League
Futboll

Arsenal ngec me Brentford, rihapet gara për titullin në Premier League

Me këtë barazim, “topçinjtë” mbeten në krye të renditjes me 57 pikë, por avantazhi nga Manchester City është ngushtuar në vetëm 4 pikë.

23:34 21 h më parë12.02.2026.

Autori
KULTURË
‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh
KULTURË

‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh

Skica përshkruan këmbën e Sibilës libiane, e cila më vonë u pikturua në tavanin e Kapelës Sistine.

22:57 4 ditë më parë08.02.2026.

Autori
Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti
KULTURË

Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti

Projekti ambicioz, i mbështetur nga Ministria e Kulturës do ta shndërrojë Memorialin e Gjergj Fishtës në Lezhë, në një qendër kreative me ndikim ndërkombëtar.

16:05 5 ditë më parë08.02.2026.

Autori
Ish punëtori i fabrikës ndërton një bibliotekë me dy milionë libra
KULTURË

Ish punëtori i fabrikës ndërton një bibliotekë me dy milionë libra

Dy milionë libra, të vendosur në një ndërtesë të gjerë, falas për këdo që mund të marrë hua dhe të lexojë.

15:20 6 ditë më parë07.02.2026.

Autori
Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri
KULTURË

Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri

Një këngëtare e njohur në Nigeri humbi jetën si pasojë e pickimit nga gjarpri. 26-vjeçarja Ifunanya Nwangene u bë e njohur në vitin 2021 pasi mori pjesë dhe fitoi The Voice of Nigeria.

13:11 11 ditë më parë02.02.2026.

Autori
SHOWBIZ
Ndërron jetën aktori i njohur i “Dawson’s Creek”
SHOWBIZ

Ndërron jetën aktori i njohur i “Dawson’s Creek”

Aktori amerikan James Van Der Beek, i njohur për rolin e tij në “Dawson’s Creek”, ka ndërruar jetë në moshën 48-vjeçare pas një beteje me kancerin.

22:27 1 ditë më parë11.02.2026.

Autori
Romanca që tronditi Gjermaninë, miliarderi 70-vjeçar shkoi në Davos me vajzën 27-vjeçare të kryeministrit
SHOWBIZ

Romanca që tronditi Gjermaninë, miliarderi 70-vjeçar shkoi në Davos me vajzën 27-vjeçare të kryeministrit

Eric Schmidt është një ish-drejtor ekzekutiv i Google me një pasuri neto prej mbi 54 miliardë dollar, ndërsa Gloria-Sophie Burkhard është vajza e kryeministrit bavarez, Markus Söder.

22:15 1 ditë më parë11.02.2026.

Autori
Britney Spears shet të drejtat për të gjithë katalogun muzikor
SHOWBIZ

Britney Spears shet të drejtat për të gjithë katalogun muzikor

Superylli i popit Britney Spears ka shitur të drejtat për të gjithë katalogun e saj muzikor.

09:40 2 ditë më parë11.02.2026.

Autori
Bad Bunny nuk do të marrë asnjë kacidhe për shfaqjen në Super Bowl
SHOWBIZ

Bad Bunny nuk do të marrë asnjë kacidhe për shfaqjen në Super Bowl

Nuk ka rëndësi nëse je Rihanna, Kendrick Lamar apo kryesuesi i këtij viti, Bad Bunny. NFL tradicionalisht nuk i paguan këngëtarët që interpretojnë në Super Bowl.

15:44 4 ditë më parë09.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes