TË FUNDIT
Osmani anulon pjesëmarrjen në Konferencën e Sigurisë në Mynih Ramush Haradinaj largohet nga drejtimi i AAK Qëlluan me armë policinë në Morinë, dënohen 168 vjet burg sirianët dhe algjerianët Shkrumbohet stalla në Selenicë, digjen dhjetëra kafshë, dëmet të mëdha Shorti i Ligës së Kombeve: Buzëqesh Shqipëria, Kosova gjen Austrinë dhe Izraelin Japonia heq barazimet nga ndeshjet e futbollit, edhe ekipi humbës… merr pikë
Osmani anulon pjesëmarrjen në Konferencën e Sigurisë në Mynih Ramush Haradinaj largohet nga drejtimi i AAK Qëlluan me armë policinë në Morinë, dënohen 168 vjet burg sirianët dhe algjerianët Shkrumbohet stalla në Selenicë, digjen dhjetëra kafshë, dëmet të mëdha Shorti i Ligës së Kombeve: Buzëqesh Shqipëria, Kosova gjen Austrinë dhe Izraelin Japonia heq barazimet nga ndeshjet e futbollit, edhe ekipi humbës… merr pikë
10° Tiranë, Shi i moderuar

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Protesta kombëtare Belinda Balluku Donald Trump Sali Berisha Milano-Cortina 2026
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Protesta kombëtare Belinda Balluku Donald Trump Sali Berisha Milano-Cortina 2026

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Afrim Qendro

Afrim Qendro merr detyrën e re
Politikë

Afrim Qendro merr detyrën e re

Kryeministri Edi Rama ka emëruar Afrim Qendron në drejtimin e Inspektoratit Kombëtar të Mbrojtjes së Territorit.

17:16 3 h më parë12.02.2026.

Autori
Të fundit
Osmani anulon pjesëmarrjen në Konferencën e Sigurisë në Mynih
Kosovë

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka anuluar pjesëmarrjen e saj në Konferencën e Sigurisë në Mynih.

20:34 8 min më parë12.02.2026.

Autori
Ramush Haradinaj largohet nga drejtimi i AAK
Kosovë

Ramush Haradinaj njoftoi se nuk do të rikandidojë për kreun e AAK-së në zgjedhjet e brendshme që nisin më 20 shkurt.

20:19 23 min më parë12.02.2026.

Autori
Qëlluan me armë policinë në Morinë, dënohen 168 vjet burg sirianët dhe algjerianët
Kronikë

Qëlluan me armë policinë në Morinë, dënohen 168 vjet burg sirianët dhe algjerianët

GJKKO dënoi me 168 vite burg shtatë shtetas të huaj për trafik emigrantësh dhe sulm me armë ndaj pesë efektivëve të policisë gjatë një operacioni në Morinë në maj 2023.

20:03 39 min më parë12.02.2026.

Autori
Shkrumbohet stalla në Selenicë, digjen dhjetëra kafshë, dëmet të mëdha
Kronikë

Një stallë lopësh dhe viçash është përfshirë nga flakët në Selenicë, duke djegur dhjetëra kafshë.

19:50 52 min më parë12.02.2026.

Autori
Shorti i Ligës së Kombeve: Buzëqesh Shqipëria, Kosova gjen Austrinë dhe Izraelin
Kombëtarja

Shorti i Ligës së Kombeve: Buzëqesh Shqipëria, Kosova gjen Austrinë dhe Izraelin

Shqipëria do të synojë të fitojë grupin, për tu kualifikuar në play-off, si një rrugë alternativë drejt Europianit 2028, por edhe që të rikthehet menjëherë në Ligën B.

19:34 1 h më parë12.02.2026.

Autori
Më të lexuarat
"Plumbi i Artë", debati i tensionuar mes Henrik Hoxhajt dhe Erjon Alibej
Kronikë

"Plumbi i Artë", debati i tensionuar mes Henrik Hoxhajt dhe Erjon Alibej

Këtë të enjte u zhvillua dhe seanca e radhës e dosjes "Plumbi i Artë" që u shoqërua me debate të forta mes të pandehurit Henrik Hoxhaj dhe të penduarit të drejtësisë Erjon Alibej.

13:46 6 h më parë12.02.2026.

Autori
Zbardhet dinamika e grabitjes së bankës në Tiranë, autori ndërtues: Jam i zhytur në borxhe!
Kronikë

Zbardhet dinamika e grabitjes së bankës në Tiranë, autori ndërtues: Jam i zhytur në borxhe!

Fusha ka hyrë në bankë me një çantë brenda së cilës kishte një armë zjarri të llojit kallashnikov dhe i është drejtuar arkës duke marrë prej aty rreth 20 mijë euro.

13:36 7 h më parë12.02.2026.

Autori
“Lufta” SHBA-Kinë për supermagnetin
Europa

“Lufta” SHBA-Kinë për supermagnetin

Neodimi është një nga mineralet më strategjike të kohës moderne, pasi shërben për prodhimin e magnetëve më të fuqishëm në botë, të domosdoshëm për motorët dhe bateritë e makinave elektrike, turbinat e erës, telefonat inteligjentë dhe pajisje të shumta teknologjike.

14:23 6 h më parë12.02.2026.

Autori
Gruaja në Kuçovë hipën në shtyllë dhe kërcënon të hidhet: S’më kanë dhënë rrogën prej dy muajsh!
Aktualitet

Gruaja në Kuçovë hipën në shtyllë dhe kërcënon të hidhet: S’më kanë dhënë rrogën prej dy muajsh!

Në pamjet e publikuara nga Lefter Maliqi në rrjetet sociale, shihet gruaja që ngjitet në një prej shtyllave të puseve të naftës në qytetin e Kuçovës dhe kërcënon të hidhet për t’i dhënë fund jetës.

13:58 6 h më parë12.02.2026.

Autori
I vuri gjobë zyrtarit të ISHP-së, arrestohet gazetari në Tiranë
Kronikë

I vuri gjobë zyrtarit të ISHP-së, arrestohet gazetari në Tiranë

Gazetari Elio Laze është arrestuar nga policia në Tiranë për gjobëvënie. Sipas autoriteteve pronari i portalit Priza.al i kishte vënë gjobë 20 mijë euro zyrtarit të ISHP-së, Klaus Shaqiri.

14:35 6 h më parë12.02.2026.

Autori
SHQIPËRI
Korridori 8 shpallet zyrtarisht korridor sigurie nga NATO, Shqipëria merr rol kyç strategjik
Politikë

Korridori 8 shpallet zyrtarisht korridor sigurie nga NATO, Shqipëria merr rol kyç strategjik

Takimi në Bruksel shërbeu edhe për të diskutuar mbi angazhimet aktuale të vendit tonë në operacionet e NATO-s, veçanërisht në Kosovë. Shqipëria do të rrisë kontributin në misionin e KFOR-it, duke përfshirë për herë të parë edhe Forcën Ajrore.

20:50 7 min më parë12.02.2026.

Autori
Kronikë

GJKKO dënoi me 168 vite burg shtatë shtetas të huaj për trafik emigrantësh dhe sulm me armë ndaj pesë efektivëve të policisë gjatë një operacioni në Morinë në maj 2023.

20:03 39 min më parë12.02.2026.

Autori
Kronikë

Një stallë lopësh dhe viçash është përfshirë nga flakët në Selenicë, duke djegur dhjetëra kafshë.

19:50 52 min më parë12.02.2026.

Autori
Imunitetit i Ballukut, Balla: Këshilli i Mandateve do mblidhet, presim vendimin e zbardhur të Kushtetueses
Politikë

Imunitetit i Ballukut, Balla: Këshilli i Mandateve do mblidhet, presim vendimin e zbardhur të Kushtetueses

Taulant Balla deklaroi se mbledhja e Këshillit të Mandateve për imunitetin e Ballukut do të mbahet, por duhet pritur vendimi i zbardhur i Kushtetueses.

17:49 2 h më parë12.02.2026.

Autori
BOTË
Hapet gropa nga askundi, zhduk një kantier në Shanghai
Nëpër botë

Hapet gropa nga askundi, zhduk një kantier në Shanghai

Kamerat e sigurisë në Shanghai kanë kapur momentin kur një grope e madhe u shfaq nga askundi, duke përpirë brenda një kantier ndërtimi.

21:22 39 min më parë12.02.2026.

Autori
Koreja e Veriut gjen “lideren” e re, Kim Jong Un do ta trashëgojë pushtetin tek e bija 13-vjeçare
Nëpër botë

Koreja e Veriut gjen “lideren” e re, Kim Jong Un do ta trashëgojë pushtetin tek e bija 13-vjeçare

Paraqitjet e shpeshta publike të Kim Ju Ae në krah babait të saj në aktivitete zyrtare dhe ushtarake, mund të interpretohen si sinjale të një përgatitjeje të mundshme për trashëgiminë politike.

19:04 1 h më parë12.02.2026.

Autori
Tërmet i fuqishëm në Kili, banorët braktisin shtëpitë në panik
Nëpër botë

Tërmet i fuqishëm në Kili, banorët braktisin shtëpitë në panik

Një tërmet me magnitudë 6.2 Rihter goditi Kilin. Lëkundja kryesore u pasua nga disa tërmete më të vegjël.

18:51 1 h më parë12.02.2026.

Autori
Tragjedi në Nil,  21 viktima nga mbytja e një varke
Nëpër botë

Tragjedi në Nil, 21 viktima nga mbytja e një varke

Të paktën 21 persona humbën jetën dhe një tjetër rezulton i zhdukur pasi një varkë me rreth 30 pasagjerë u mbyt në lumin Nil në Sudan, ndërsa tetë persona arritën të shpëtojnë.

18:18 2 h më parë12.02.2026.

Autori
RAJON
Kosovë

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka anuluar pjesëmarrjen e saj në Konferencën e Sigurisë në Mynih.

20:34 8 min më parë12.02.2026.

Autori
Kosovë

Ramush Haradinaj njoftoi se nuk do të rikandidojë për kreun e AAK-së në zgjedhjet e brendshme që nisin më 20 shkurt.

20:19 23 min më parë12.02.2026.

Autori
Ambasada e SHBA në Prishtinë përshëndet qeverinë e re: Të çojmë para prioritetet
Kosovë

Ambasada e SHBA në Prishtinë përshëndet qeverinë e re: Të çojmë para prioritetet

Ambasada e SHBA në Prishtinë përshëndeti formimin e Kuvendit dhe qeverisë së re në Kosovë duke shtuar se është gati për bashkëpunim.

18:35 2 h më parë12.02.2026.

Autori
Zgjidhet qeveria e re në Kosovë, Albin Kurti kryeministër
Kosovë

Zgjidhet qeveria e re në Kosovë, Albin Kurti kryeministër

Albin Kurti është zgjedhur kryeministri i ri i Kosovës. Kuvendi i konstituuar votoi me 66 vota pro dhe 49 kundër, kabinetin e ri qeveritar. Ndërkohë më herët në krye të Kuvendit u zgjodh Albulena Haxhiu.

22:32 22 h më parë11.02.2026.

Autori
SPORT
Kombëtarja

Shqipëria do të synojë të fitojë grupin, për tu kualifikuar në play-off, si një rrugë alternativë drejt Europianit 2028, por edhe që të rikthehet menjëherë në Ligën B.

19:34 1 h më parë12.02.2026.

Autori
Japonia heq barazimet nga ndeshjet e futbollit, edhe ekipi humbës… merr pikë
Futboll

Japonia heq barazimet nga ndeshjet e futbollit, edhe ekipi humbës… merr pikë

Eksperimenti në J1 League, kampionatin elitar në vend, për të bërë të mundur që ndeshjet të jenë më spektakolare.

19:18 1 h më parë12.02.2026.

Autori
Prej 16 vitesh në kërkim, arrestohet në ndeshjen e hokejit në Olimpiadën Dimërore
Shumësportësh

Prej 16 vitesh në kërkim, arrestohet në ndeshjen e hokejit në Olimpiadën Dimërore

Ndaj tij rëndonte një urdhër-arresti i lëshuar në vitin 2010 nga Gjykata e Bolzanos për vjedhje, do të vuajë dënimin e mbetur prej 11 muajsh e 7 ditësh në burg.

17:00 3 h më parë12.02.2026.

Autori
Moment prekës, nëna e tifozit të PAOK që vdiq në aksident bëhet një me ultrasit në stadiumin “Toumba”
Futboll

Moment prekës, nëna e tifozit të PAOK që vdiq në aksident bëhet një me ultrasit në stadiumin “Toumba”

Një nga imazhet më të fuqishme të këtij sezoni u shpalos në stadiumin “Toumba” të klubit grek PAOK përpara ndeshjes së kupës me Panathinaikos, teksa nëna e një prej tifozëve të vrarë në aksidentin në Rumani ju bashkua ultrasve të ekipit bardhezi.

16:13 4 h më parë12.02.2026.

Autori
KULTURË
‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh
KULTURË

‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh

Skica përshkruan këmbën e Sibilës libiane, e cila më vonë u pikturua në tavanin e Kapelës Sistine.

22:57 3 ditë më parë08.02.2026.

Autori
Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti
KULTURË

Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti

Projekti ambicioz, i mbështetur nga Ministria e Kulturës do ta shndërrojë Memorialin e Gjergj Fishtës në Lezhë, në një qendër kreative me ndikim ndërkombëtar.

16:05 4 ditë më parë08.02.2026.

Autori
Ish punëtori i fabrikës ndërton një bibliotekë me dy milionë libra
KULTURË

Ish punëtori i fabrikës ndërton një bibliotekë me dy milionë libra

Dy milionë libra, të vendosur në një ndërtesë të gjerë, falas për këdo që mund të marrë hua dhe të lexojë.

15:20 5 ditë më parë07.02.2026.

Autori
Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri
KULTURË

Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri

Një këngëtare e njohur në Nigeri humbi jetën si pasojë e pickimit nga gjarpri. 26-vjeçarja Ifunanya Nwangene u bë e njohur në vitin 2021 pasi mori pjesë dhe fitoi The Voice of Nigeria.

13:11 10 ditë më parë02.02.2026.

Autori
SHOWBIZ
Ndërron jetën aktori i njohur i “Dawson’s Creek”
SHOWBIZ

Ndërron jetën aktori i njohur i “Dawson’s Creek”

Aktori amerikan James Van Der Beek, i njohur për rolin e tij në “Dawson’s Creek”, ka ndërruar jetë në moshën 48-vjeçare pas një beteje me kancerin.

22:27 22 h më parë11.02.2026.

Autori
Romanca që tronditi Gjermaninë, miliarderi 70-vjeçar shkoi në Davos me vajzën 27-vjeçare të kryeministrit
SHOWBIZ

Romanca që tronditi Gjermaninë, miliarderi 70-vjeçar shkoi në Davos me vajzën 27-vjeçare të kryeministrit

Eric Schmidt është një ish-drejtor ekzekutiv i Google me një pasuri neto prej mbi 54 miliardë dollar, ndërsa Gloria-Sophie Burkhard është vajza e kryeministrit bavarez, Markus Söder.

22:15 22 h më parë11.02.2026.

Autori
Britney Spears shet të drejtat për të gjithë katalogun muzikor
SHOWBIZ

Britney Spears shet të drejtat për të gjithë katalogun muzikor

Superylli i popit Britney Spears ka shitur të drejtat për të gjithë katalogun e saj muzikor.

09:40 1 ditë më parë11.02.2026.

Autori
Bad Bunny nuk do të marrë asnjë kacidhe për shfaqjen në Super Bowl
SHOWBIZ

Bad Bunny nuk do të marrë asnjë kacidhe për shfaqjen në Super Bowl

Nuk ka rëndësi nëse je Rihanna, Kendrick Lamar apo kryesuesi i këtij viti, Bad Bunny. NFL tradicionalisht nuk i paguan këngëtarët që interpretojnë në Super Bowl.

15:44 3 ditë më parë09.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes