TË FUNDIT
Kërkon të shtojë lindjet, Kina rrit taksat për prezervativët “Luftë e ftohtë” në aksin Varshavë-Budapest, shefi polak i diplomacisë i dorëzoi Orbanit çmimin ‘Lenin’ FSHF, mbështetje 3 milionë euro për Superioren dhe Kategorinë e Parë Lufta vjen në Mesdhe, Ukraina hedh në erë cisternën ruse në brigjet e Kretës, Putin: Ne do të kundërpërgjigjemi Greqia në alarm, avionët turq hyjnë e dalin disa herë gjatë ditës Njohja nga Bahamasi, Albin Kurti: Kosovës po i shtohen miqësitë
Kërkon të shtojë lindjet, Kina rrit taksat për prezervativët “Luftë e ftohtë” në aksin Varshavë-Budapest, shefi polak i diplomacisë i dorëzoi Orbanit çmimin ‘Lenin’ FSHF, mbështetje 3 milionë euro për Superioren dhe Kategorinë e Parë Lufta vjen në Mesdhe, Ukraina hedh në erë cisternën ruse në brigjet e Kretës, Putin: Ne do të kundërpërgjigjemi Greqia në alarm, avionët turq hyjnë e dalin disa herë gjatë ditës Njohja nga Bahamasi, Albin Kurti: Kosovës po i shtohen miqësitë
6° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Belinda Balluku SPAK Lufta ne Ukrainë Keshilli i Mandateve
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Akuze

Trafikonin emigrantë nga Shqipëria në Kosovë, 4 persona përpara drejtësisë
Kosovë

Trafikonin emigrantë nga Shqipëria në Kosovë, 4 persona përpara drejtësisë

Prokuroria e Kosovës ka ngritur akuzë ndaj 4 personave që trafikonin emigrantë nga vendet e treta prej Shqipërisë, të cilët kishin si destinacion final Evropën.

17:03 3 h më parë19.12.2025.

Autori
Të fundit
Kërkon të shtojë lindjet, Kina rrit taksat për prezervativët
Nëpër botë

Kina ka vendosur të rrisë taksat e prezervativëve dhe kontraceptivëve me qëllim për të stimuluar lindjet në vend.

20:05 22 min më parë19.12.2025.

Autori
“Luftë e ftohtë” në aksin Varshavë-Budapest, shefi polak i diplomacisë i dorëzoi Orbanit çmimin ‘Lenin’
Europa

“Luftë e ftohtë” në aksin Varshavë-Budapest, shefi polak i diplomacisë i dorëzoi Orbanit çmimin ‘Lenin’

Polonia dhe Hungaria duket se kanë nisur një “luftë të ftohtë” mes tyre pas mosdakordësisë mbi fondet që BE aprovoi për Ukrainën. Me një gjest tepër ironic Ministri i Jashtëm polak Radoslaw Sikorski ia dha çmimin “Lenin” kryeministrit hungarez Viktor Orban.

20:03 24 min më parë19.12.2025.

Autori
FSHF, mbështetje 3 milionë euro për Superioren dhe Kategorinë e Parë
Futboll

FSHF ka krijuar një program financiar që do të ndihmojë klubet në Kategorinë Superiore dhe atë të Parë. Vlera e këtij fondi arrin shifrën e 3 mln eurove që do t’iu shpërndahen klubeve.

19:41 46 min më parë19.12.2025.

Autori
Lufta vjen në Mesdhe, Ukraina hedh në erë cisternën ruse në brigjet e Kretës, Putin: Ne do të kundërpërgjigjemi
Europa

Lufta vjen në Mesdhe, Ukraina hedh në erë cisternën ruse në brigjet e Kretës, Putin: Ne do të kundërpërgjigjemi

Ukraina ka goditur një anije cisternë nafte të "flotës në hije" të Rusisë për herë të parë në ujërat neutrale të Mesdheut. Sipas shërbimit të trafikut detar të Greqisë, anijen cisternë "QENDIL" u pa për herë të fundit 17 orë më parë, midis Kretës Jugperëndimore dhe Libisë.

19:31 56 min më parë19.12.2025.

Autori
Greqia në alarm, avionët turq hyjnë e dalin disa herë gjatë ditës
RAJON

Greqia akuzon Turqinë se avionët e saj luftarakë kanë shkelur disa herë hapësirën ajrore gjatë së premtes. Nuk ka një reagim nga Ankaraja zyrtare.

19:14 1 h më parë19.12.2025.

Autori
Më të lexuarat
Vidhnin pajisje elektronike në dyqane, arrestohen dy “skifterët” në Tiranë
Kronikë

Vidhnin pajisje elektronike në dyqane, arrestohen dy “skifterët” në Tiranë

Vetëm gjatë kësaj jave, në tre dyqane u morën para dhe pajisje elektronike, sekuestrohet edhe automjeti që përdorej për kryerjen e veprave penale.

14:33 5 h më parë19.12.2025.

Autori
Avokati i Ballukut kërkoi tre javë kohë, SPAK: 5 ditë janë të mjaftueshme
Politikë

Avokati i Ballukut kërkoi tre javë kohë, SPAK: 5 ditë janë të mjaftueshme

Kërkesa për arrestimin e zv.kryeministres, PS dhe PD dakordësi për shtyrjen e mbledhjes. Mazhoranca propozoi zhvillimin në datën 19 janar.

14:52 5 h më parë19.12.2025.

Autori
I pandehur për tenderin 700 mijë euro, Benet Beci paraqitet në SPAK
Kronikë

I pandehur për tenderin 700 mijë euro, Benet Beci paraqitet në SPAK

Kryebashkiaku i Shkodrës, Benet Beci është paraqitur pasditen e sotme në SPAK.

15:04 5 h më parë19.12.2025.

Autori
Qeveria e bën zyrtare, paga minimale rritet në 50 mijë lekë nga 1 janari
Ekonomi

Qeveria e bën zyrtare, paga minimale rritet në 50 mijë lekë nga 1 janari

Këshilli i Ministrave ka miratuar këtë të premte rritjen e pagës minimale në vend, e cila nga 40 mijë lekë do të shkojë në 50 mijë lekë.

15:31 4 h më parë19.12.2025.

Autori
SPAK kërkon arrestimin e Ballukut, Këshilli i Mandateve shtyn mbledhjen pa afat
Aktualitet

SPAK kërkon arrestimin e Ballukut, Këshilli i Mandateve shtyn mbledhjen pa afat

Mbledhja e Këshillit të Mandatave ku u shqyrtua kërkesa e SPAK drejtuar Kuvendit të Shqipërisë për heqjen e imunitetit për zv/kryeministren Belinda Balluku është shtyrë.

15:49 4 h më parë19.12.2025.

Autori
SHQIPËRI
Aksident në aksin Fier–Berat, traktori përmbyset pasi përplaset nga "Benzi"
Kronikë

Aksident në aksin Fier–Berat, traktori përmbyset pasi përplaset nga "Benzi"

Një aksident rrugor është shënuar pasditen e sotme në aksin Fier–Berat, pranë fshatit Velmish. Sipas informacioneve paraprake, një automjet tip “Benz” është përplasur me një mjet bujqësor tip “Zetor”.

18:41 1 h më parë19.12.2025.

Autori
Këshilli i Ministrave bën një ndryshim në Ministrinë e Mbrojtjes
Politikë

Këshilli i Ministrave bën një ndryshim në Ministrinë e Mbrojtjes

Këshilli i Ministrave ka emëruar Andrea Shllakun në postin e zv.ministrit të Mbrojtjes.

18:34 1 h më parë19.12.2025.

Autori
Bahamasi njeh Kosovën, Begaj: Mirënjohës
Aktualitet

Bahamasi njeh Kosovën, Begaj: Mirënjohës

Presidenti Bajram Begaj ka shprehur mirënjohjen ndaj shtetit të Bahamasit, pas vendimit të këtij të fundit për të njohur pavarësinë e Kosovës.

18:21 2 h më parë19.12.2025.

Autori
“Mandatet” pa datë për imunitetin e Ballukut, zbardhet debati Bardhi-Peleshi: S’ju ka hapur telefonin Rama!
Politikë

“Mandatet” pa datë për imunitetin e Ballukut, zbardhet debati Bardhi-Peleshi: S’ju ka hapur telefonin Rama!

Një video e publikuar nga kryedemokrati Sali Berisha në Facebook, ka zbardhur debatin e ashpër mess përfaqësuesve të opozitës dhe kreut të Kuvendit, Niko Peleshi për datën kur do të mbahet mbledhja e ardhshme e Këshillit të Mandateve, për të vendosur fatin e Belinda Ballukut.

17:40 2 h më parë19.12.2025.

Autori
BOTË
Nëpër botë

Kina ka vendosur të rrisë taksat e prezervativëve dhe kontraceptivëve me qëllim për të stimuluar lindjet në vend.

20:05 22 min më parë19.12.2025.

Autori
Europa

Polonia dhe Hungaria duket se kanë nisur një “luftë të ftohtë” mes tyre pas mosdakordësisë mbi fondet që BE aprovoi për Ukrainën. Me një gjest tepër ironic Ministri i Jashtëm polak Radoslaw Sikorski ia dha çmimin “Lenin” kryeministrit hungarez Viktor Orban.

20:03 24 min më parë19.12.2025.

Autori
Europa

Ukraina ka goditur një anije cisternë nafte të "flotës në hije" të Rusisë për herë të parë në ujërat neutrale të Mesdheut. Sipas shërbimit të trafikut detar të Greqisë, anijen cisternë "QENDIL" u pa për herë të fundit 17 orë më parë, midis Kretës Jugperëndimore dhe Libisë.

19:31 56 min më parë19.12.2025.

Autori
"A e meritoj?", heroi që çarmatosi terroristin në Sidnei merr çekun 2.5 milionë dollarë
Nëpër botë

"A e meritoj?", heroi që çarmatosi terroristin në Sidnei merr çekun 2.5 milionë dollarë

Një çek prej 2.5 milionë dollarësh i është dorëzuar në spital Ahmed Al-Ahmed, burrit që çarmatosi një nga autorët e sulmit terrorist në Bondi Beach të Sidneit dhe u cilësua hero nga shoqëria australiane.

18:16 2 h më parë19.12.2025.

Autori
RAJON
RAJON

Greqia akuzon Turqinë se avionët e saj luftarakë kanë shkelur disa herë hapësirën ajrore gjatë së premtes. Nuk ka një reagim nga Ankaraja zyrtare.

19:14 1 h më parë19.12.2025.

Autori
Njohja nga Bahamasi, Albin Kurti: Kosovës po i shtohen miqësitë
Kosovë

Njohja nga Bahamasi, Albin Kurti: Kosovës po i shtohen miqësitë

“Kosovës po i shtohen miqtë”. Kështu shkruan kryeministri në detyrë Albin Kurti pas vendimit të Bahamasit për të njohur pavarësinë e Kosovës.

18:41 1 h më parë19.12.2025.

Autori
Justina Shiroka Pula merr drejtimin e Akademisë së Shkencave në Kosovë
Kosovë

Justina Shiroka Pula merr drejtimin e Akademisë së Shkencave në Kosovë

Akademia e Shkencave në Kosovë ka zgjedhur drejtuesen e saj të re, e cila do të qëndrojë në këtë detyrë për një mandat 4-vjeçar.

18:02 2 h më parë19.12.2025.

Autori
Nën sanksione amerikane, Rusia ndihmon Serbinë, Putin: Kam ide si zgjidhet situata me NIS
RAJON

Nën sanksione amerikane, Rusia ndihmon Serbinë, Putin: Kam ide si zgjidhet situata me NIS

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin i ka ardhur në ndihmë Serbisë duke thënë se Moska ka një ide sesi mund të zgjidhet çështja e Industrisë së Naftës së Serbisë, e cila aktualisht ndodhet nën sanksionet amerikane.

17:47 2 h më parë19.12.2025.

Autori
SPORT
Futboll

FSHF ka krijuar një program financiar që do të ndihmojë klubet në Kategorinë Superiore dhe atë të Parë. Vlera e këtij fondi arrin shifrën e 3 mln eurove që do t’iu shpërndahen klubeve.

19:41 46 min më parë19.12.2025.

Autori
Humbje në fushë, por kualifikim historik për Shkëndijën dhe Dritën
Futboll

Humbje në fushë, por kualifikim historik për Shkëndijën dhe Dritën

Pavarësisht humbjeve në ndeshjet e fundit, Shkëndija e Tetovës dhe Drita e Gjilanit kanë arritur një sukses historik duke siguruar kualifikimin në fazën “play-off” të Conference League.

09:43 10 h më parë19.12.2025.

Autori
Berat Gjimshiti e mbyll vitin i dëmtuar, sa do të mungojë kapiteni?
Futboll

Berat Gjimshiti e mbyll vitin i dëmtuar, sa do të mungojë kapiteni?

Berat Gjimshiti e mbyll vitin i dëmtuar. Mediat italiane konfirmojnë se kapiteni i Kombëtares do të mungojë të paktën në dy ndeshje të Seria A.

22:49 21 h më parë18.12.2025.

Autori
Mirlind Daku shënon golin më të bukur të jetës, bëhet baba i një vajze
Futboll

Mirlind Daku shënon golin më të bukur të jetës, bëhet baba i një vajze

Sulmuesi i Kombëtares Shqiptare, Mirlind Daku bëhet baba për herë të parë. Partnerja e tij sjell në jetë një vajzë.

20:42 23 h më parë18.12.2025.

Autori
KULTURË
Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO
KULTURË

Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO

Arti tradicional i të kënduarit, të luajturit dhe i prodhimit të lahutës është tashmë pjesë e trashëgimisë botërore jomateriale të UNESCO-s, i përfshirë në listën e elementeve që kanë nevojë për mbrojtje urgjente.

15:40 10 ditë më parë09.12.2025.

Autori
Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë
KULTURË

Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë

Ministri Blendi Gonxhja mori pjesë në Dëgjesën Jubilare të Papa Leonit XIV në Vatikan, ku falënderoi Atin e Shenjtë për vëmendjen ndaj kulturës shqiptare.

09:00 12 ditë më parë07.12.2025.

Autori
Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian
KULTURË

Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian

Aktivitet solemn në Selinë e Shenjtë, ngjarje që u kthye edhe në një takim të rëndësishëm institucional. Një mënyrë për të forcuar urat e kujtesës dhe për të rritur praninë kulturore shqiptare në arenën ndërkombëtare.

11:30 13 ditë më parë06.12.2025.

Autori
Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit
KULTURË

Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit

Tre vende evropiane kanë vendosur të bojkotojnë festivalin evropian të muzikës së lehtë Eurovision 2026. Vendimi vjen pasi Unioni Evropian i Transmetimeve nuk pranoi ultimatumin e tyre për përjashtimin e Izraelit.

19:55 15 ditë më parë04.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Komentoi dekolten e hapur të aktores, përdoruesit e “X” shpërthejnë ndaj pronarit Elon Musk
SHOWBIZ

Komentoi dekolten e hapur të aktores, përdoruesit e “X” shpërthejnë ndaj pronarit Elon Musk

Postimi i CEO-s së platformës "X", Elon Musk ku komentonte me ironi dekolten e hapur të aktores Sydney Sweeney shkaktoi pakënaqësi të fortë, me shumë përdorues që e përshkruan atë si të papërshtatshëm dhe joelegant.

23:05 21 h më parë18.12.2025.

Autori
Plagoset me armë zjarri në Durrës personazhi i njohur i rrjeteve sociale
SHOWBIZ

Plagoset me armë zjarri në Durrës personazhi i njohur i rrjeteve sociale

Një personazh i njohur i rrjeteve sociale në Shqipëri është plagosur mbrëmjen e së hënës në Durrës, pas një konflikti që dyshohet të ketë lidhje me aktivitetin e tij në platformën TikTok.

11:33 3 ditë më parë16.12.2025.

Autori
Djali i madh i Donald Trump fejohet me modelen
SHOWBIZ

Djali i madh i Donald Trump fejohet me modelen

Donald Trump Jr., djali i madh i presidentit amerikan Donald Trump, është fejuar me Bettina Anderson pas një viti lidhjeje.

11:12 3 ditë më parë16.12.2025.

Autori
Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë
SHOWBIZ

Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë

Hollywood-i është tronditur nga lajmi se regjisori legjendar Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij, Michele Reiner, janë gjetur të pajetë në banesën e tyre në Los Anxhelos, ndërsa autoritetet amerikane kanë nisur hetimet.

08:37 4 ditë më parë15.12.2025.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2025 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes