TË FUNDIT
Çerekfinalja e Kupës, Dinamo mposht lehtë Tiranën, Nuhiu: Do flisnim ndryshe po të kisha Xixhën Aksident i rëndë në Ishull Lezhë, përplasen 3 mjete, ka të plagosur Pasagjeri i dha ëmbëlsira me kanabis, ekuipazhi i avionit dërgohet me urgjencë në spital Astrofizikani i Harvardit: Rreth 35 milionë objekte ndodhen brenda orbitës së Tokës “Covidi i zgjatur” shkakton dëme në tru, efektet të ngjashme me Alzheimerin Tradita e dasmave në Arabinë Saudite, shufra ari dhuratë për të ftuarit në ceremoni
Çerekfinalja e Kupës, Dinamo mposht lehtë Tiranën, Nuhiu: Do flisnim ndryshe po të kisha Xixhën Aksident i rëndë në Ishull Lezhë, përplasen 3 mjete, ka të plagosur Pasagjeri i dha ëmbëlsira me kanabis, ekuipazhi i avionit dërgohet me urgjencë në spital Astrofizikani i Harvardit: Rreth 35 milionë objekte ndodhen brenda orbitës së Tokës “Covidi i zgjatur” shkakton dëme në tru, efektet të ngjashme me Alzheimerin Tradita e dasmave në Arabinë Saudite, shufra ari dhuratë për të ftuarit në ceremoni
13° Tiranë, Pjesërisht me re

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Protesta kombëtare Belinda Balluku Donald Trump Sali Berisha Milano-Cortina 2026
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
    • Lajme
    • Kosovë
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:
Protesta kombëtare Belinda Balluku Donald Trump Sali Berisha Milano-Cortina 2026

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Vilnius

Nuk është fantashkencë: Një “portal” lidh dy qytete në 600 km distancë
TEKNOLOGJI

Nuk është fantashkencë: Një “portal” lidh dy qytete në 600 km distancë

Koncepti ndërlidh Vilnius dhe Lublionin. Një person mund të afrohet, të shikojë përmes rrethit të ndritshëm dhe të shihet në kohë reale nga dikush në anën tjetër.

13:35 60 ditë më parë13.12.2025.

Autori
Të fundit
Çerekfinalja e Kupës, Dinamo mposht lehtë Tiranën, Nuhiu: Do flisnim ndryshe po të kisha Xixhën
Futboll

Çerekfinalja e Kupës, Dinamo mposht lehtë Tiranën, Nuhiu: Do flisnim ndryshe po të kisha Xixhën

Sfida e parë, e vlefshme për çerekfinalet e Kupës së Shqipërisë, midis Dinamos dhe Tiranës u mbyll me fitoren e 'Nëndetëses', me rezultatin 2-0.

16:09 9 min më parë11.02.2026.

Autori
Aksident i rëndë në Ishull Lezhë, përplasen 3 mjete, ka të plagosur
Kronikë

Tre makina janë përfshirë në një aksident të rëndë në Ishull Lezhë, ku për pasojë 3 persona kanë mbetur të plagosur rëndë.

16:08 10 min më parë11.02.2026.

Autori
Pasagjeri i dha ëmbëlsira me kanabis, ekuipazhi i avionit dërgohet me urgjencë në spital
Amerika

Pasagjeri i dha ëmbëlsira me kanabis, ekuipazhi i avionit dërgohet me urgjencë në spital

Tre anëtarë të ekuipazhit të kompanisë ajrore British Airways janë dërguar me urgjencë në spital pasi një pasagjer u kishte dhënë ëmbëlsira që përmbanin kanabis, pa i informuar për përmbajtjen e tyre.

15:42 36 min më parë11.02.2026.

Autori
Astrofizikani i Harvardit: Rreth 35 milionë objekte ndodhen brenda orbitës së Tokës
LIFESTYLE

Astrofizikani i Harvardit: Rreth 35 milionë objekte ndodhen brenda orbitës së Tokës

Një studim i ri nga astrofizikani i Harvardit, Avi Loeb, sugjeron se Sistemi Diellor mund të jetë shumë më i mbushur me objekte ndëryjore sesa mendohej më parë.

15:22 56 min më parë11.02.2026.

Autori
“Covidi i zgjatur” shkakton dëme në tru, efektet të ngjashme me Alzheimerin
LIFESTYLE

“Covidi i zgjatur” shkakton dëme në tru, efektet të ngjashme me Alzheimerin

Afro 780 milionë persona në mbarë botën janë infektuar nga virusi dhe një pjesë e konsiderueshme vazhdon të raportojë probleme njohëse dhe neurologjike afatgjata.

15:08 1 h më parë11.02.2026.

Autori
Më të lexuarat
“Ti tregojmë vendin organizatës kriminale”, Meta thirrje nga burgu: Dilni të gjithë para Kryeministrisë
Politikë

“Ti tregojmë vendin organizatës kriminale”, Meta thirrje nga burgu: Dilni të gjithë para Kryeministrisë

Kreu i PL-së e vendosi theksin edhe te ajo që e cilësoi “garantim i paprekshmërisë”, duke akuzuar kryeministrin Rama se ka kapur në mënyrë antikushtetuese çdo qelizë të drejtësisë së re.

15:53 1 ditë më parë10.02.2026.

Autori
Gjykata e Hagës liron ish-luftëtarin e UÇK, Haxhi Shala dhe Bashkim Smakaj e Fadil Fazliun
Kosovë

Gjykata e Hagës liron ish-luftëtarin e UÇK, Haxhi Shala dhe Bashkim Smakaj e Fadil Fazliun

Ish-luftëtari I UÇK, Haxhi Shala është liruar nga Gjykata Speciale. Lajmi për ardhjen e tij e ka bërë të ditur djali i tij, Flakron Shala. Ai ka ndarë një mesazh në Facebook, duke shkruar: “Mirë se erdhe në atdhe, babë”.

16:04 1 ditë më parë10.02.2026.

Autori
Aksidentohet trajneri i njohur, pak orë më parë ishte prezantuar tek ekipi i ri
Kosovë

Aksidentohet trajneri i njohur, pak orë më parë ishte prezantuar tek ekipi i ri

Trajneri i njohur kosovar Ismet Munishi është përfshirë në një aksident rrugor, pak orë pasi ishte prezantuar në stolin e Lirisë së Prizrenit.

16:11 1 ditë më parë10.02.2026.

Autori
Kosovari kapet në Morinë me makinën e mbushur me municion luftarak
Kronikë

Kosovari kapet në Morinë me makinën e mbushur me municion luftarak

Policia në Morinë ka arrestuar një 39-vjeçar nga Kosova, pasi tentoi të kalonte kufirin me municion luftarak dhe 4 armë të ftohta në automjet.

16:24 23 h më parë10.02.2026.

Autori
Vjosa Osmani thërret seancën konstituive të Kuvendit, çfarë pritet?
Kosovë

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka shpallur seancën konstituive të parlamentit të ri, i dalë nga zgjedhjet e parakohshme të 28 dhjetorit.

16:38 23 h më parë10.02.2026.

Autori
SHQIPËRI
Kronikë

Tre makina janë përfshirë në një aksident të rëndë në Ishull Lezhë, ku për pasojë 3 persona kanë mbetur të plagosur rëndë.

16:08 10 min më parë11.02.2026.

Autori
Padia e Erion Veliajt ndaj prokurorit Dado, Gjykata Administrative cakton datën 3 prill
Kronikë

Padia e Erion Veliajt ndaj prokurorit Dado, Gjykata Administrative cakton datën 3 prill

Kjo çështje merr rëndësi të veçantë duke pasur parasysh se ka kaluar një vit nga arrestimi i kryebashkiakut të Tiranës, më saktësisht prej 10 shkurtit të vitit 2025.

14:29 1 h më parë11.02.2026.

Autori
Stërvitja e parë trilaterale mes Shqipërisë, Kroacisë dhe Kosovës
Aktualitet

Stërvitja e parë trilaterale mes Shqipërisë, Kroacisë dhe Kosovës

Takimi trelateral Shqipëri-Kosovë-Kroaci është mbajtur mes shefave të shtabeve të Forcave të Armatosura, me fokus tek bashëpunimi ushtarak përmes planeve konkrete.

13:59 2 h më parë11.02.2026.

Autori
“Skenarë imagjinarë të një revolte popullore”, akuza e Koçiut: Politika kriminale përdori të miturit për molotovët
Aktualitet

“Skenarë imagjinarë të një revolte popullore”, akuza e Koçiut: Politika kriminale përdori të miturit për molotovët

Ministrja e Brendshme tha se protestat kanë përfunduar te një grup militantësh apo te elementë të paguar.

13:44 2 h më parë11.02.2026.

Autori
BOTË
Amerika

Tre anëtarë të ekuipazhit të kompanisë ajrore British Airways janë dërguar me urgjencë në spital pasi një pasagjer u kishte dhënë ëmbëlsira që përmbanin kanabis, pa i informuar për përmbajtjen e tyre.

15:42 36 min më parë11.02.2026.

Autori
Britania ngre alarmin: Kina po prodhon nëndetëse 5 herë më shumë se i gjithë Perëndimi së bashku
Europa

Britania ngre alarmin: Kina po prodhon nëndetëse 5 herë më shumë se i gjithë Perëndimi së bashku

Kina po prodhon pesë herë më shumë nëndetëse sesa aleatët perëndimorë, përfshirë Britaninë e Madhe, dhe brenda më pak se 15 vitesh mund të përbëjë një kërcënim serioz për ujërat territoriale britanike.

14:00 2 h më parë11.02.2026.

Autori
"Për arsye të veçanta sigurie", mbyllet hapësira ajrore në Teksas
Nëpër botë

"Për arsye të veçanta sigurie", mbyllet hapësira ajrore në Teksas

Administrata Federale e Aviacionit po mbyll hapësirën ajrore rreth Aeroportit Ndërkombëtar të El Pasos në Teksas për 10 ditë, duke anuluar të gjitha fluturimet për në dhe nga aeroporti.

13:25 2 h më parë11.02.2026.

Autori
Grabitje spektakolare, hajduti arratiset mbi gomar pas vjedhjes së argjendarisë
Europa

Grabitje spektakolare, hajduti arratiset mbi gomar pas vjedhjes së argjendarisë

Një grabitje sa e pazakontë aq edhe spektakolare ka ndodhur në qytetin Kayseri, në Turqi, ku një hajdut ka hyrë me forcë në një argjendari duke përdorur një pirun për transport malli, për t’u arratisur më pas në mënyrë të paimagjinueshme… mbi një gomar.

13:12 3 h më parë11.02.2026.

Autori
RAJON
Zubin Potok, 6 granata dhe uniforma të Policisë së Kosovës në një shtëpi të braktisur
Kosovë

Zubin Potok, 6 granata dhe uniforma të Policisë së Kosovës në një shtëpi të braktisur

Gjashtë granata dhe uniforma policie të Kosovës janë gjteur në një shtëpi të braktisur në Zubin Potok. Lajmi u bë i ditur nga vetë policia në një komunikim për mediat dhe se ka cituar se deri më tani nuk ka të arrestuar.

13:43 2 h më parë11.02.2026.

Autori
Nis mbrojtja e Thaçit në Hagë, avokati: Është i pafajshëm!
Kosovë

Nis mbrojtja e Thaçit në Hagë, avokati: Është i pafajshëm!

Në Hagë ka nisur seanca ku pala mbrojtëse e Hashim Thaçit do të paraqesë argumentet e saj.

10:30 5 h më parë11.02.2026.

Autori
Tërmet i fortë në Kosovë, lëkundjet ndjehen edhe në Shqipëri, Serbi dhe Maqedoninë e Veriut
RAJON

Tërmet i fortë në Kosovë, lëkundjet ndjehen edhe në Shqipëri, Serbi dhe Maqedoninë e Veriut

Një tërmet u ndje mbrëmjen e kësaj të marte në Kosovë rreth orës 22:05, duke alarmuar banorët të cilët raportuan lëkundjet.

23:05 17 h më parë10.02.2026.

Autori
Kosovë

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka shpallur seancën konstituive të parlamentit të ri, i dalë nga zgjedhjet e parakohshme të 28 dhjetorit.

16:38 23 h më parë10.02.2026.

Autori
SPORT
Futboll

Sfida e parë, e vlefshme për çerekfinalet e Kupës së Shqipërisë, midis Dinamos dhe Tiranës u mbyll me fitoren e 'Nëndetëses', me rezultatin 2-0.

16:09 9 min më parë11.02.2026.

Autori
Ndryshon orari i derbit, Partizani-Tirana luhet të dielën në 16:30
Futboll

Ndryshon orari i derbit, Partizani-Tirana luhet të dielën në 16:30

Ndeshja në “Arenën Kombëtare” rrezikonte përplasjen me duelin ndërmjet dy kryesuesve të kampionatit, Vllaznia-Elbasani.

14:42 1 h më parë11.02.2026.

Autori
As një sezon në stol, Tottenham shkarkon trajnerin Thomas Frank
Futboll

As një sezon në stol, Tottenham shkarkon trajnerin Thomas Frank

U emërua në krye të skuadrës në qershor të vitit 2025, ecuria e dobët dhe humbja ndaj Newcastle i shkaktuan largimin e parakohëshëm.

14:17 2 h më parë11.02.2026.

Autori
“Të dua Messi...”, në fakt ishte e dashura: Rrëfimi unik për truprojën e “pleshtit”
Futboll

“Të dua Messi...”, në fakt ishte e dashura: Rrëfimi unik për truprojën e “pleshtit”

Pas triumfit të Argjentinës në Kupën e Botës “Katar 2022”, mesfushori Rodrigo De Paul u kthye në shtëpi shumë i dehur dhe nuk ndalonte së festuari.

12:01 4 h më parë11.02.2026.

Autori
KULTURË
‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh
KULTURË

‘Këmba’ e Michelangelo-s shitet për një rekord prej 27.2 milionë dollarësh

Skica përshkruan këmbën e Sibilës libiane, e cila më vonë u pikturua në tavanin e Kapelës Sistine.

22:57 2 ditë më parë08.02.2026.

Autori
Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti
KULTURË

Një frymë e re për Lezhën, Memoriali i Fishtës do transformohet në Qendër Ndërkombëtare Arti

Projekti ambicioz, i mbështetur nga Ministria e Kulturës do ta shndërrojë Memorialin e Gjergj Fishtës në Lezhë, në një qendër kreative me ndikim ndërkombëtar.

16:05 3 ditë më parë08.02.2026.

Autori
Ish punëtori i fabrikës ndërton një bibliotekë me dy milionë libra
KULTURË

Ish punëtori i fabrikës ndërton një bibliotekë me dy milionë libra

Dy milionë libra, të vendosur në një ndërtesë të gjerë, falas për këdo që mund të marrë hua dhe të lexojë.

15:20 4 ditë më parë07.02.2026.

Autori
Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri
KULTURË

Ndërron jetë këngëtarja e njohur në Nigeri, u pickua nga gjarpri

Një këngëtare e njohur në Nigeri humbi jetën si pasojë e pickimit nga gjarpri. 26-vjeçarja Ifunanya Nwangene u bë e njohur në vitin 2021 pasi mori pjesë dhe fitoi The Voice of Nigeria.

13:11 9 ditë më parë02.02.2026.

Autori
SHOWBIZ
Britney Spears shet të drejtat për të gjithë katalogun muzikor
SHOWBIZ

Britney Spears shet të drejtat për të gjithë katalogun muzikor

Superylli i popit Britney Spears ka shitur të drejtat për të gjithë katalogun e saj muzikor.

09:40 6 h më parë11.02.2026.

Autori
Bad Bunny nuk do të marrë asnjë kacidhe për shfaqjen në Super Bowl
SHOWBIZ

Bad Bunny nuk do të marrë asnjë kacidhe për shfaqjen në Super Bowl

Nuk ka rëndësi nëse je Rihanna, Kendrick Lamar apo kryesuesi i këtij viti, Bad Bunny. NFL tradicionalisht nuk i paguan këngëtarët që interpretojnë në Super Bowl.

15:44 2 ditë më parë09.02.2026.

Autori
Bota e muzikës rock në zi, shuhet një tjetër legjendë
SHOWBIZ

Bota e muzikës rock në zi, shuhet një tjetër legjendë

Është shuar në moshën 47 vjeçare legjenda e muzikës rock, Brad Arnold. Lideri i “3 Doors Down” vuante nga një sëmundje e rëndë.

08:42 3 ditë më parë08.02.2026.

Autori
Pronarët e vilës së Marilyn Monroe padisin Bashkinë e Los Angelesit, ja arsyeja
SHOWBIZ

Pronarët e vilës së Marilyn Monroe padisin Bashkinë e Los Angelesit, ja arsyeja

Bëhet fjalë për të vetmen shtëpi që Marilyn Monroe kishte dhe ku kaloi muajt e fundit të jetës së saj. Në vitin 2024, banesa u shpall monument historik dhe kulturor.

18:33 5 ditë më parë05.02.2026.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2026 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes