TË FUNDIT
Rama uron Altin Dumanin: Shpresoj që Braho ta çojë SPAK në një nivel të ri Kushtetuesja hoqi pezullimin e Ballukut, Rama: U zmbraps një brutalitet alla shqiptarçe “Trimoshat e BKH nuk dorëzuan patllaken në Kryeministri”, Rama: Të ndajmë beben e lindur nga ujërat e pista Hap fals i Milan, gjen të riun Bartesaghi, por jo 3 pikët Sulmi në universitetin amerikan Brown, policia arreston një të dyshuar Kthesa e madhe, Zelensky: Ukraina heq dorë nga NATO
Rama uron Altin Dumanin: Shpresoj që Braho ta çojë SPAK në një nivel të ri Kushtetuesja hoqi pezullimin e Ballukut, Rama: U zmbraps një brutalitet alla shqiptarçe “Trimoshat e BKH nuk dorëzuan patllaken në Kryeministri”, Rama: Të ndajmë beben e lindur nga ujërat e pista Hap fals i Milan, gjen të riun Bartesaghi, por jo 3 pikët Sulmi në universitetin amerikan Brown, policia arreston një të dyshuar Kthesa e madhe, Zelensky: Ukraina heq dorë nga NATO
12° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Donald Trump Sali Berisha Edi Rama Sulmi ne Sidnei
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Femijet

Lirohen 100 nxënësit e rrëmbyer në Nigeri, kthehen te familjet
Nëpër botë

Lirohen 100 nxënësit e rrëmbyer në Nigeri, kthehen te familjet

Qeveria federale, dy javë negociata me autorët e ngjarjes, Studentët, kryesisht në moshë adoleshente, ishin rrëmbyer më 21 nëntor nga një grup i armatosur.

20:13 4 ditë më parë09.12.2025.

Autori
BE drejt ndalimit të rrjeteve sociale për fëmijët nën 16 vjeç? Propozimi i ri ndez debatet në Parlamentin Evropian
TEKNOLOGJI

BE drejt ndalimit të rrjeteve sociale për fëmijët nën 16 vjeç? Propozimi i ri ndez debatet në Parlamentin Evropian

Parlamenti Evropian po shqyrton një rregullore për kufizimin e qasjes në rrjetet sociale për përdoruesit nën 16 vjeç.

00:29 15 ditë më parë29.11.2025.

Autori
Të fundit
Hap fals i Milan, gjen të riun Bartesaghi, por jo 3 pikët
Futboll

Milani nuk ka shkuar më shumë se një barazim 2-2 me Sassuolon në ndeshjen e radhës së Serie A. Spikati në këtë takim i riu Bartesaghi që shënoi dy herë për kuqezinjtë.

14:36 1 h më parë14.12.2025.

Autori
Sulmi në universitetin amerikan Brown, policia arreston një të dyshuar
Amerika

Policia në Providence ka arrestuar një person në lidhje me sulmin me armë në universitetin Brown, ku u vranë 2 persona teksa 9 të tjerë u plagosën. Motivet e ngjarjes janë ende të paqarta, teksa shkolla po mbante disa testime.

14:15 1 h më parë14.12.2025.

Autori
Kthesa e madhe, Zelensky: Ukraina heq dorë nga NATO
Europa

Ukraina ka hequr dorë nga ambicia e saj për t'u bashkuar me aleancën ushtarake të NATO-s në këmbim të garancive perëndimore të sigurisë, si një kompromis për t'i dhënë fund luftës me Rusinë.

13:53 2 h më parë14.12.2025.

Autori
Masakra në Sidnei, rritet bilanci i viktimave, qytetari hero çarmatosi një nga autorët (video)
Nëpër botë

Masakra në Sidnei, rritet bilanci i viktimave, qytetari hero çarmatosi një nga autorët (video)

Rritet numri i viktimave në sulmin me armë gjatë festimeve të Hanukkah në Sidnei. Komisari i Policisë së Uellsit të Ri Jugor, Mal Lanyon, e ka cilësuar ngjarjen si një akt terrorist.

13:20 2 h më parë14.12.2025.

Autori
Debatet në Kryesi, Berisha: Ka demokratë që e hanë turpin me bukë, ka që flirtojnë me qeverinë
Politikë

Debatet në Kryesi, Berisha: Ka demokratë që e hanë turpin me bukë, ka që flirtojnë me qeverinë

Kreu i demokratëve Sali Berisha ka komentuar debatet në mbledhjen e Kryesisë së PD. Sipas tij, nuk ka përçarje të re, teksa denoncoi rastet kur zyrtarë të lartë të kësaj qeverie kanë flirtuar me qeverinë.

13:01 3 h më parë14.12.2025.

Autori
Më të lexuarat
Klasifikimi i kafshëve më besnike (përfshirë edhe njeriun): në vendin e parë është miu-drer
LIFESTYLE

Klasifikimi i kafshëve më besnike (përfshirë edhe njeriun): në vendin e parë është miu-drer

Bëhet fjalë për monogami riprodhuese, që nënkupton vetëm faktin se pasardhësit kanë të njëjtët prindër biologjikë. Kjo nuk do të thotë domosdoshmërisht besnikëri romantike apo sociale.

18:03 1 ditë më parë12.12.2025.

Autori
E papërmbajtshme edhe në moshën 41-vjeçare, Lindsey Vonn fluturon dhe fiton në St. Moritz
Shumësportësh

E papërmbajtshme edhe në moshën 41-vjeçare, Lindsey Vonn fluturon dhe fiton në St. Moritz

Legjenda amerikane shkëlqeu në provën e parë sezonale të skive alpine. U rikthye në garat e shpejtësisë pas tërheqjes në vitin 2019 dhe operacionit në gju.

16:14 1 ditë më parë12.12.2025.

Autori
Nobelistja për Paqen, Narges Mohammadi, arrestohet sërish në Iran
Nëpër botë

Nobelistja për Paqen, Narges Mohammadi, arrestohet sërish në Iran

Aktivistja po vuante një dënim me burg prej 13 vitesh e 9 muajsh me akuza të lidhura me sigurinë kombëtare. Ajo kishte dalë me leje mjekësore në dhjetor 2024 dhe refuzoi të kthehej.

16:30 1 ditë më parë12.12.2025.

Autori
Thirrja e Papa Leonit: Shmangni blerjet e tepruara, në Krishtlindje shtroni darkë për varfërit
Europa

Thirrja e Papa Leonit: Shmangni blerjet e tepruara, në Krishtlindje shtroni darkë për varfërit

Papa nxit familjet që të hapin shtëpitë e tyre për ata që vuajnë me të vërtetë pasojat e varfërisë, duke sugjeruar që të ftohet një familje e cila nuk është në gjendje ekonomikisht, apo edhe një person i vetëm.

16:49 1 ditë më parë12.12.2025.

Autori
“Topi i Artë 2025”, dy dinamovitë synojnë të shkurorëzojnë Bekim Balaj-n
Futboll

“Topi i Artë 2025”, dy dinamovitë synojnë të shkurorëzojnë Bekim Balaj-n

Mbrëmja Gala do të zhvillohet më datë 15 dhjetor. Federata e futbollit zbulon katër finalistët për çmimin “Lojtari më i Mirë i vitit”.

17:20 1 ditë më parë12.12.2025.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Kreu i demokratëve Sali Berisha ka komentuar debatet në mbledhjen e Kryesisë së PD. Sipas tij, nuk ka përçarje të re, teksa denoncoi rastet kur zyrtarë të lartë të kësaj qeverie kanë flirtuar me qeverinë.

13:01 3 h më parë14.12.2025.

Autori
Protesta e 22 dhjetorit, Berisha fton qytetarët: Të ngremë zërin, mos pranojmë vjedhjen
Politikë

Protesta e 22 dhjetorit, Berisha fton qytetarët: Të ngremë zërin, mos pranojmë vjedhjen

Sali Berisha i ka bërë thirrje qytetarëve që t’i bashkohen protestës së thirrur nga opozita më 22 dhjetor në Tiranë.

12:39 3 h më parë14.12.2025.

Autori
Berisha sulmon Kushtetuesen: I dha kohë Ballukut të fshehë dhe prishë provat
Politikë

Berisha sulmon Kushtetuesen: I dha kohë Ballukut të fshehë dhe prishë provat

Sali Berisha ka sulmuar Gjykatën Kushtetuese në bashkëbisedimin e tij me qytetarët në rrjetet sociale, pas vendimit të kësaj të fundit për të hequr pezullimin për zv.kryeministren Belinda Ballukut. Sipas Berishës, Kushtetuesja i dha kohë Ballukut të prishë provat.

12:25 3 h më parë14.12.2025.

Autori
Aksident në Berat-Lushnje, plagosen dy të moshuarit
Kronikë

Aksident në Berat-Lushnje, plagosen dy të moshuarit

Dy të moshuar kanë mbetur të plagosur pasi makina me të cilën udhëtonin ka dalë nga rruga në aksin rrugor Berat-Lushnje dhe ka përfunduar në kanal.

12:11 3 h më parë14.12.2025.

Autori
BOTË
Amerika

Policia në Providence ka arrestuar një person në lidhje me sulmin me armë në universitetin Brown, ku u vranë 2 persona teksa 9 të tjerë u plagosën. Motivet e ngjarjes janë ende të paqarta, teksa shkolla po mbante disa testime.

14:15 1 h më parë14.12.2025.

Autori
Europa

Ukraina ka hequr dorë nga ambicia e saj për t'u bashkuar me aleancën ushtarake të NATO-s në këmbim të garancive perëndimore të sigurisë, si një kompromis për t'i dhënë fund luftës me Rusinë.

13:53 2 h më parë14.12.2025.

Autori
Nëpër botë

Rritet numri i viktimave në sulmin me armë gjatë festimeve të Hanukkah në Sidnei. Komisari i Policisë së Uellsit të Ri Jugor, Mal Lanyon, e ka cilësuar ngjarjen si një akt terrorist.

13:20 2 h më parë14.12.2025.

Autori
Erdogan pas takimit me Putin: Paqja në Ukrainë është pranë
Europa

Erdogan pas takimit me Putin: Paqja në Ukrainë është pranë

Presidenti i Turqisë, Erdogan deklaroi se paqja në Ukrainë është pranë. Deklarata e Erdogan vjen pas vizitës së tij në Turkmenistan ku u takua me presidentin Putin.

11:53 4 h më parë14.12.2025.

Autori
RAJON
Rinis funksionimi i naftësjellësit Selanik–Shkup
RAJON

Rinis funksionimi i naftësjellësit Selanik–Shkup

Pas më shumë se dhjetë vitesh jashtë funksionit, tubacioni Selanik–Shkup pritet të vihet sërish në përdorim deri në fund të këtij viti, duke mundësuar transportin e derivateve të përpunuara të naftës nga Greqia drejt Maqedonisë së Veriut.

11:59 4 h më parë14.12.2025.

Autori
Nuk ndalen fermerët grekë, bllokohet sërish Kakavijë-Janinë
RAJON

Nuk ndalen fermerët grekë, bllokohet sërish Kakavijë-Janinë

Nuk kanë të ndalur protestat e fermerëve grekë. Edhe gjatë ditës së sotme do të ketë kufizime në qarkullimin e mjeteve në aksin Kakavijë-Janinë.

09:25 6 h më parë14.12.2025.

Autori
Vjosa Osmani takon Papën, kërkon njohjen e Kosovës nga Vatikani
RAJON

Vjosa Osmani takon Papën, kërkon njohjen e Kosovës nga Vatikani

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani zhvilloi një vizitë në Vatikan, ku u takua dhe me Papa Leon XIV. Mësohet se Osmani ka kërkuar nga Ati i Shenjtë që Vatikani të njohë Kosovën.

08:50 7 h më parë14.12.2025.

Autori
FOTO/ “Liri për çlirimtarët”, protestë madhështore në Shkup
RAJON

FOTO/ “Liri për çlirimtarët”, protestë madhështore në Shkup

Qindra njerëz nga të gjitha trojet i’u bashkuan lëvizjes mbarëkombëtare, në mbështetje të ish-krerëve të UÇK-së, që po gjykohen në Hagë.

15:11 1 ditë më parë13.12.2025.

Autori
SPORT
Futboll

Milani nuk ka shkuar më shumë se një barazim 2-2 me Sassuolon në ndeshjen e radhës së Serie A. Spikati në këtë takim i riu Bartesaghi që shënoi dy herë për kuqezinjtë.

14:36 1 h më parë14.12.2025.

Autori
Plus 7 pikë nga Reali, Barcelona fiton me golat e Raphinha-s ndaj Osasuna-s
Futboll

Plus 7 pikë nga Reali, Barcelona fiton me golat e Raphinha-s ndaj Osasuna-s

Barcelona mposhti Osasunën 2-0 dhe shkëputet përkohësisht shtatë pikë në krye të LaLiga-s, falë golave të Raphinha-s, duke shënuar fitoren e tetë radhazi në shtëpi.

20:43 19 h më parë13.12.2025.

Autori
Elbasani rrëmben pikët e plota me një gol spektakolar, Partizani fiton sërish
Futboll

Elbasani rrëmben pikët e plota me një gol spektakolar, Partizani fiton sërish

Partizani dhe Elbasani arritën fitore dramatike në këtë javë të Superiores. Partizani triumfoi me rezultatin 2-1 ndaj Flamurtarit në “Arenën e Demave”.

19:47 20 h më parë13.12.2025.

Autori
Çmenduri për Leo Messi: Tifozi anuloi dasmën, një çift nuk shkoi për muaj mjalti
Futboll

Çmenduri për Leo Messi: Tifozi anuloi dasmën, një çift nuk shkoi për muaj mjalti

Tifozët u acaruan sepse argjentinasi nuk dukej në fushë. Ishte gjithë kohën i rrethuar nga forcat e sigurisë, politikanët dhe aktorët, të cilët kishin marrë edhe fëmijët me vete.

18:35 21 h më parë13.12.2025.

Autori
KULTURË
Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO
KULTURË

Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO

Arti tradicional i të kënduarit, të luajturit dhe i prodhimit të lahutës është tashmë pjesë e trashëgimisë botërore jomateriale të UNESCO-s, i përfshirë në listën e elementeve që kanë nevojë për mbrojtje urgjente.

15:40 5 ditë më parë09.12.2025.

Autori
Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë
KULTURË

Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë

Ministri Blendi Gonxhja mori pjesë në Dëgjesën Jubilare të Papa Leonit XIV në Vatikan, ku falënderoi Atin e Shenjtë për vëmendjen ndaj kulturës shqiptare.

09:00 7 ditë më parë07.12.2025.

Autori
Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian
KULTURË

Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian

Aktivitet solemn në Selinë e Shenjtë, ngjarje që u kthye edhe në një takim të rëndësishëm institucional. Një mënyrë për të forcuar urat e kujtesës dhe për të rritur praninë kulturore shqiptare në arenën ndërkombëtare.

11:30 8 ditë më parë06.12.2025.

Autori
Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit
KULTURË

Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit

Tre vende evropiane kanë vendosur të bojkotojnë festivalin evropian të muzikës së lehtë Eurovision 2026. Vendimi vjen pasi Unioni Evropian i Transmetimeve nuk pranoi ultimatumin e tyre për përjashtimin e Izraelit.

19:55 9 ditë më parë04.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Mbreti Charles III dhe “shpenzimet miliardere” të monarkisë britanike
SHOWBIZ

Mbreti Charles III dhe “shpenzimet miliardere” të monarkisë britanike

Libri i ish-zv.sekretarit të Punëve të Brendshme, Norman Baker nxit debatet në Angli. Kostot e familjes mbretërore janë më tepër se 150 milionë sterlina që deklarohen.

10:08 1 ditë më parë13.12.2025.

Autori
Snoop Dogg do të jetë 'trajner nderi' i SHBA për Lojërat Olimpike Dimërore
SHOWBIZ

Snoop Dogg do të jetë 'trajner nderi' i SHBA për Lojërat Olimpike Dimërore

Reperi amerikan Snoop Dogg është caktuar 'trajner nderi' për ekipin e SHBA-së në Lojërat Olimpike Dimërore që do të mbahen në Kortina të Italisë nga 6-22 shkurti.

08:06 2 ditë më parë12.12.2025.

Autori
Time: “Njeriu i Vitit 2025” është Inteligjenca Artificiale
SHOWBIZ

Time: “Njeriu i Vitit 2025” është Inteligjenca Artificiale

Revista prestigjioze amerikane e ka vlerësuar si forcën që ka ndikuar më shumë në zhvillimet globale. Kjo është vetëm hera e katërt në histori që zgjidhet një koncept ose objekt për nderimin vjetor.

16:43 2 ditë më parë11.12.2025.

Autori
Një tjetër shtet bojkoton Eurovizionin pas konfirmimit të Izraelit
SHOWBIZ

Një tjetër shtet bojkoton Eurovizionin pas konfirmimit të Izraelit

Islanda u tërhoq nga Eurovizioni 2026, duke iu bashkuar vendeve që bojkotojnë garën pas konfirmimit të pjesëmarrjes së Izraelit, mes polemikave mbi integritetin e votimit dhe luftën në Gaza.

23:01 3 ditë më parë10.12.2025.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2025 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes