TË FUNDIT
“Do të qëndrojmë 3 javë”, Berisha nga Foltorja: Rama do ikë me autoblinda “Foltorja” e 5-të para Kryeministrisë, PD denoncon dhunën e policisë ndaj Lapajt: Sheshi i protestës është i të gjithëve Sinjale për fundin e luftës nga Berlini, Merz pas takimit me Zelenskin: Kemi një shans real për paqe në Ukrainë Grupi i armatosur grabit 3 banka në një ditë, vritet një oficer dhe një civil “Përdorimi i aseteve ruse është vjedhje”, Putin kërkon 230 mld dollarë kompensim nga BE-ja Raundi i dytë i bisedimeve SHBA-Ukrainë në Berlin, Kievi: Jemi pranë marrëveshjes
“Do të qëndrojmë 3 javë”, Berisha nga Foltorja: Rama do ikë me autoblinda “Foltorja” e 5-të para Kryeministrisë, PD denoncon dhunën e policisë ndaj Lapajt: Sheshi i protestës është i të gjithëve Sinjale për fundin e luftës nga Berlini, Merz pas takimit me Zelenskin: Kemi një shans real për paqe në Ukrainë Grupi i armatosur grabit 3 banka në një ditë, vritet një oficer dhe një civil “Përdorimi i aseteve ruse është vjedhje”, Putin kërkon 230 mld dollarë kompensim nga BE-ja Raundi i dytë i bisedimeve SHBA-Ukrainë në Berlin, Kievi: Jemi pranë marrëveshjes
4° Tiranë, Qiell i kthjellët

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
logo logo

• Shqip
  • Serbisht
  • Malazez
  • Maqedonase
  • BiH
Temat kryesore:
Foltorja Adriatik Lapaj Lufta ne Ukrainë Erion Veliaj
  • TË FUNDIT
  • SHQIPËRI
    • Aktualitet
    • Ekonomi
    • Kronikë
    • Politikë
    • Sociale
  • BOTË
    • Europa
    • Amerika
    • Lindja e Mesme
    • Nëpër botë
  • RAJON
  • SPORT
    • Futboll
    • Kombëtarja
    • Basketboll
    • Formula 1
    • Shumësportësh
  • KULTURË
  • SHOWBIZ
  • LIFESTYLE
  • TEKNOLOGJI
Weather Parashikimi i motit
Search

NA NDIQNI

Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image

Policia Elbasan

Ndotja nga Metalurgjiku në Elbasan, 16 të arrestuar, 8 aksionerë në kërkim
Kronikë

Ndotja nga Metalurgjiku në Elbasan, 16 të arrestuar, 8 aksionerë në kërkim

Policia e Elbasanit ka vënë në pranga 16 persona dhe shpallur në kërkim 8 të tjerë për krime mjedisore në zonën e ish-Metalurgjikut në Elbasan. Nga hetimet e kryera rezultoi se subjektet e vendosura në zonën e ish-Metalurgjikut në Tiranë kishin shkelur rëndë legjislacionin mjedisor.

10:47 1 ditë më parë14.12.2025.

Autori
Të fundit
“Do të qëndrojmë 3 javë”, Berisha nga Foltorja: Rama do ikë me autoblinda
Politikë

Kreu i PD, Sali Berisha paralajmëroi një protestë të fuqishme më 22 dhjetor, e cila është thirrur nga opozita. Ai deklaroi se PD do të përdorë të gjitha format e rezistencës, deri në largimin e kryeministrit Edi Rama.

19:43 2 min më parë15.12.2025.

Autori
“Foltorja” e 5-të para Kryeministrisë, PD denoncon dhunën e policisë ndaj Lapajt: Sheshi i protestës është i të gjithëve
Politikë

“Foltorja” e 5-të para Kryeministrisë, PD denoncon dhunën e policisë ndaj Lapajt: Sheshi i protestës është i të gjithëve

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha, ka zbritur këtë të hënë sërish para kryeministrisë në Foltoren e pestë radhazi të opozitës, e cila shihet si "nxehmje" për protestën mbarëkombëtare të 22 dhjetorit.

19:27 18 min më parë15.12.2025.

Autori
Sinjale për fundin e luftës nga Berlini, Merz pas takimit me Zelenskin: Kemi një shans real për paqe në Ukrainë
Europa

Sinjale për fundin e luftës nga Berlini, Merz pas takimit me Zelenskin: Kemi një shans real për paqe në Ukrainë

Kancelari gjerman Friedrich Merz dhe presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelenskyy, zhvilluan sot një konferencë të përbashkët për shtyp në Berlin, në prag të bisedimeve të rëndësishme me liderët evropianë, duke dhënë sinjale optimiste për përparim drejt paqes.

18:45 1 h më parë15.12.2025.

Autori
Grupi i armatosur grabit 3 banka në një ditë, vritet një oficer dhe një civil
Nëpër botë

Një grup i armatosur grabiti 3 banka në Pakistan, përpara se të përplasej me forca e sigurisë, duke lënë një polic të vrarë dhe 2 të plagosur. Deri në këto momente asnjë grup nuk ka marrë përgjegjësinë.

18:43 1 h më parë15.12.2025.

Autori
“Përdorimi i aseteve ruse është vjedhje”, Putin kërkon 230 mld dollarë kompensim nga BE-ja
Europa

“Përdorimi i aseteve ruse është vjedhje”, Putin kërkon 230 mld dollarë kompensim nga BE-ja

Rusia e ka paralajmëruar vazhdimisht Bashkimin Evropian se përdorimi i rezervave të saj sovrane do të përbënte vjedhje, duke dëmtuar seriozisht besimin në bankat qendrore dhe tek euro.

18:21 1 h më parë15.12.2025.

Autori
Më të lexuarat
Ahmed, heroi që çarmatosi agresorin e masakrës në Australi
Nëpër botë

Ahmed, heroi që çarmatosi agresorin e masakrës në Australi

Një sulm i armatosur gjatë një feste në Bondi Beach u shndërrua në një masakër që tronditi Australinë, por mes panikut dhe të shtënave, një qytetar i zakonshëm u përball me agresorin dhe u kthye në simbol të guximit.

09:09 10 h më parë15.12.2025.

Autori
Arrestohen dy kolumbiane në Durrës, akuzohen për prostitucion
Kronikë

Arrestohen dy kolumbiane në Durrës, akuzohen për prostitucion

Dy shtetase kolumbiane u arrestuan në zonën e Vollgës në Durrës, pasi dyshohet se ushtronin prostitucion në një apartament të marrë me qira, ndërsa policia procedoi penalisht edhe gjashtë shtetas shqiptarë.

09:22 10 h më parë15.12.2025.

Autori
“Guxim i jashtëzakonshëm!” Trump vlerëson personin që çarmatosi agresorin në Australi: Shpëtoi shumë jetë
Amerika

“Guxim i jashtëzakonshëm!” Trump vlerëson personin që çarmatosi agresorin në Australi: Shpëtoi shumë jetë

Presidenti amerikan Donald Trump ka reaguar pas sulmit të përgjakshëm në Bondi Beach të Australisë, duke shprehur ngushëllime për viktimat dhe duke vlerësuar publikisht guximin e qytetarit që çarmatosi një nga sulmuesit.

09:53 9 h më parë15.12.2025.

Autori
Në kërkim ndërkombëtar nga Kosova, arrestohet 24-vjeçari në Borje të Kukësit
Kronikë

Në kërkim ndërkombëtar nga Kosova, arrestohet 24-vjeçari në Borje të Kukësit

Një 24-vjeçar, i shpallur në kërkim ndërkombëtar nga autoritetet kosovare për vjedhje të rëndë, është kapur dhe arrestuar në fshatin Borje nga policia shqiptare, me qëllim ekstradimin në Kosovë.

10:00 9 h më parë15.12.2025.

Autori
Shteti europian që bleu avionë F-16 për vetëm 1 euro
Europa

Shteti europian që bleu avionë F-16 për vetëm 1 euro

Holanda i ka shitur Rumanisë 18 F-16 për vetëm 1 euro, duke marrë përsipër vetëm shpenzimet logjistike prej 21 milionë eurosh për transportin.

11:40 8 h më parë15.12.2025.

Autori
SHQIPËRI
Politikë

Kreu i PD, Sali Berisha paralajmëroi një protestë të fuqishme më 22 dhjetor, e cila është thirrur nga opozita. Ai deklaroi se PD do të përdorë të gjitha format e rezistencës, deri në largimin e kryeministrit Edi Rama.

19:43 2 min më parë15.12.2025.

Autori
Politikë

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha, ka zbritur këtë të hënë sërish para kryeministrisë në Foltoren e pestë radhazi të opozitës, e cila shihet si "nxehmje" për protestën mbarëkombëtare të 22 dhjetorit.

19:27 18 min më parë15.12.2025.

Autori
PD çon në Gjykatë Kushtetuese zgjedhjen e Avokatit të Popullit
Politikë

PD çon në Gjykatë Kushtetuese zgjedhjen e Avokatit të Popullit

Partia Demokratike do të çojë në Gjykatë Kushtetuese çështjen e zgjedhjes së Endri Shabanit në postin e Avokatit të Popullit. Sipas opozitës, Komisioni i Ligjeve nuk mori parasysh tërheqjen e firmave për këtë kandidaturë.

17:37 2 h më parë15.12.2025.

Autori
Tension te Kryeministria, policia provon t’i hapë vend protestuesve të PD, përplaset me mbështetësit e Lapajt
Politikë

Tension te Kryeministria, policia provon t’i hapë vend protestuesve të PD, përplaset me mbështetësit e Lapajt

Është tensionuar duke agravuar deri në përplasje me efektivët e policisë, protesta e organizuar nga kreu i lëvizjes “Shqipëria Bëhet”, Adriatik Lapaj para Kryeministrisë. Duket se motiv është bërë tentativa e forcave të rendit për t’i spostuar protestuesit para nisjes së “Foltores” së PD.

17:12 2 h më parë15.12.2025.

Autori
BOTË
Europa

Kancelari gjerman Friedrich Merz dhe presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelenskyy, zhvilluan sot një konferencë të përbashkët për shtyp në Berlin, në prag të bisedimeve të rëndësishme me liderët evropianë, duke dhënë sinjale optimiste për përparim drejt paqes.

18:45 1 h më parë15.12.2025.

Autori
Nëpër botë

Një grup i armatosur grabiti 3 banka në Pakistan, përpara se të përplasej me forca e sigurisë, duke lënë një polic të vrarë dhe 2 të plagosur. Deri në këto momente asnjë grup nuk ka marrë përgjegjësinë.

18:43 1 h më parë15.12.2025.

Autori
Europa

Rusia e ka paralajmëruar vazhdimisht Bashkimin Evropian se përdorimi i rezervave të saj sovrane do të përbënte vjedhje, duke dëmtuar seriozisht besimin në bankat qendrore dhe tek euro.

18:21 1 h më parë15.12.2025.

Autori
Raundi i dytë i bisedimeve SHBA-Ukrainë në Berlin, Kievi: Jemi pranë marrëveshjes
Europa

Raundi i dytë i bisedimeve SHBA-Ukrainë në Berlin, Kievi: Jemi pranë marrëveshjes

Ka përfunduar në Berlin takimi i dytë mes negociatorëve të Ukrainës dhe SHBA në lidhje me një marrëveshje të mundshme për paqe me Rusinë. Sipas Kievit zyrtar në këto bisedime janë arritur përparime të mëdha.

17:56 1 h më parë15.12.2025.

Autori
RAJON
E rëndë në Greqi, e mitura plagoset me thikë në shkollë
RAJON

E rëndë në Greqi, e mitura plagoset me thikë në shkollë

Një vajzë e mitur ka mbetur e lënduar me thikë, pas një sulmi nga një bashkëmoshatare në një shkollë në Athinë. Ngjarja po hetohet nga policia për zbardhjen e saj.

16:43 3 h më parë15.12.2025.

Autori
Rinis funksionimi i naftësjellësit Selanik–Shkup
RAJON

Rinis funksionimi i naftësjellësit Selanik–Shkup

Pas më shumë se dhjetë vitesh jashtë funksionit, tubacioni Selanik–Shkup pritet të vihet sërish në përdorim deri në fund të këtij viti, duke mundësuar transportin e derivateve të përpunuara të naftës nga Greqia drejt Maqedonisë së Veriut.

11:59 1 ditë më parë14.12.2025.

Autori
Nuk ndalen fermerët grekë, bllokohet sërish Kakavijë-Janinë
RAJON

Nuk ndalen fermerët grekë, bllokohet sërish Kakavijë-Janinë

Nuk kanë të ndalur protestat e fermerëve grekë. Edhe gjatë ditës së sotme do të ketë kufizime në qarkullimin e mjeteve në aksin Kakavijë-Janinë.

09:25 1 ditë më parë14.12.2025.

Autori
Vjosa Osmani takon Papën, kërkon njohjen e Kosovës nga Vatikani
RAJON

Vjosa Osmani takon Papën, kërkon njohjen e Kosovës nga Vatikani

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani zhvilloi një vizitë në Vatikan, ku u takua dhe me Papa Leon XIV. Mësohet se Osmani ka kërkuar nga Ati i Shenjtë që Vatikani të njohë Kosovën.

08:50 1 ditë më parë14.12.2025.

Autori
SPORT
Egnatia bind edhe ndaj Dinamos, s’i ndahet Elbasanit
Futboll

Egnatia bind edhe ndaj Dinamos, s’i ndahet Elbasanit

Egnatia fitoi supersfidën e javës së 16-të të Kategorisë Superiore, duke mundur Dinamon me rezultatin 2-1 në stadiumin “Air Albania”. Heroi i takimit ishte Albanese

10:28 9 h më parë15.12.2025.

Autori
Napoli dhe Milani i bëjnë nder Interit, zikaltërit marrin ‘timonin’ e Serisë A
Futboll

Napoli dhe Milani i bëjnë nder Interit, zikaltërit marrin ‘timonin’ e Serisë A

Barazimi i Milanit ndaj Sasuolos dhe humbja e Napolit në Udine u shfrytëzuan në mënyrë perfekte nga Interi, me zikaltërit që marrin kreun e Serisë A pas një fitoreje 1-2 të arritur në Xhenova.

20:44 23 h më parë14.12.2025.

Autori
Vllaznia harron si fitohet, Bylis i merr një pikë jetike në Shkodër
Futboll

Vllaznia harron si fitohet, Bylis i merr një pikë jetike në Shkodër

Vllaznia ka regjistruar një tjetër hap fals në kampionat, duke mos shkuar më shumë se barazimi 1-1 përballë Bylisit.

19:56 23 h më parë14.12.2025.

Autori
Muçi i kujton Beshiktashit diamantin që ka humbur, supergol në derbin e Turqisë
Futboll

Muçi i kujton Beshiktashit diamantin që ka humbur, supergol në derbin e Turqisë

Ernest Muçi vijon momentin e artë me fanellën e Trabzonsporit, duke realizuar një tjetër gol spektakolar në Superligën turke, në ndeshjen ndaj Beshiktash, skuadrës që zotëron kartonin e tij.

19:09 1 ditë më parë14.12.2025.

Autori
KULTURË
Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO
KULTURË

Lahuta shqiptare hyn në listën e trashëgimisë së mbrojtur nga UNESCO

Arti tradicional i të kënduarit, të luajturit dhe i prodhimit të lahutës është tashmë pjesë e trashëgimisë botërore jomateriale të UNESCO-s, i përfshirë në listën e elementeve që kanë nevojë për mbrojtje urgjente.

15:40 6 ditë më parë09.12.2025.

Autori
Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë
KULTURË

Ministri Gonxhja në dëgjesën Jubilare në Vatikan: Papa Leoni XIV përshëndet përfaqësuesit arbëreshë

Ministri Blendi Gonxhja mori pjesë në Dëgjesën Jubilare të Papa Leonit XIV në Vatikan, ku falënderoi Atin e Shenjtë për vëmendjen ndaj kulturës shqiptare.

09:00 8 ditë më parë07.12.2025.

Autori
Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian
KULTURË

Kultura Arbëreshe promovohet në Vatikan, Gonxhja: Trashëgimia jonë, pjesë e pandarë e identitetit europian

Aktivitet solemn në Selinë e Shenjtë, ngjarje që u kthye edhe në një takim të rëndësishëm institucional. Një mënyrë për të forcuar urat e kujtesës dhe për të rritur praninë kulturore shqiptare në arenën ndërkombëtare.

11:30 9 ditë më parë06.12.2025.

Autori
Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit
KULTURË

Eurovizioni i cunguar, 3 vende do bojkotojnë festivalin, shkak prania e Izraelit

Tre vende evropiane kanë vendosur të bojkotojnë festivalin evropian të muzikës së lehtë Eurovision 2026. Vendimi vjen pasi Unioni Evropian i Transmetimeve nuk pranoi ultimatumin e tyre për përjashtimin e Izraelit.

19:55 10 ditë më parë04.12.2025.

Autori
SHOWBIZ
Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë
SHOWBIZ

Regjisori i famshëm hollivudian Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij gjenden të pajetë

Hollywood-i është tronditur nga lajmi se regjisori legjendar Rob Reiner dhe bashkëshortja e tij, Michele Reiner, janë gjetur të pajetë në banesën e tyre në Los Anxhelos, ndërsa autoritetet amerikane kanë nisur hetimet.

08:37 11 h më parë15.12.2025.

Autori
Një shefe si Taylor Swift, këngëtarja i jep 197 milionë dollarë bonus ekipit të saj
SHOWBIZ

Një shefe si Taylor Swift, këngëtarja i jep 197 milionë dollarë bonus ekipit të saj

Pas përfundimit të turneut Eras, këngëtarja Taylor Swift u dha anëtarëve të grupit të saj një shpërblim marramendës prej 197 milionë dollarësh.

16:54 1 ditë më parë14.12.2025.

Autori
Mbreti Charles III dhe “shpenzimet miliardere” të monarkisë britanike
SHOWBIZ

Mbreti Charles III dhe “shpenzimet miliardere” të monarkisë britanike

Libri i ish-zv.sekretarit të Punëve të Brendshme, Norman Baker nxit debatet në Angli. Kostot e familjes mbretërore janë më tepër se 150 milionë sterlina që deklarohen.

10:08 2 ditë më parë13.12.2025.

Autori
Snoop Dogg do të jetë 'trajner nderi' i SHBA për Lojërat Olimpike Dimërore
SHOWBIZ

Snoop Dogg do të jetë 'trajner nderi' i SHBA për Lojërat Olimpike Dimërore

Reperi amerikan Snoop Dogg është caktuar 'trajner nderi' për ekipin e SHBA-së në Lojërat Olimpike Dimërore që do të mbahen në Kortina të Italisë nga 6-22 shkurti.

08:06 3 ditë më parë12.12.2025.

Autori
Temat kryesore:

Shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans

Mund ta shkarkoni aplikacionin Newsmax Balkans nga Google Play dhe App Store.

app promo image
  • Impressum
  • Rreth nesh
  • Kushtet e Përdorimit
  • Njoftimi i Privatësisë
  • Kontakt Tirana

© 2025 Newsmax Media, Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara
News CMS for Publishers by Cubes